Τελικά το πολύχρωμο τατουάζ του Ben Affleck είναι αληθινό

ben-affleck
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

«Απαίσιο» χαρακτήρισε τον πολύχρωμο φοίνικα η Jennifer Lopez, λίγο πιο «διπλωματική» η Jennifer Garner.

Ο Ben Affleck φωτογραφήθηκε σε παραλία της Χαβάη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ένα τεράστιο, πολύχρωμο τατουάζ στην πλάτη του. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ήταν ψεύτικο και πως το έκανε για μια ταινία. Το τεράστιο τατουάζ απεικονίζει έναν πολύχρωμο φοίνικα εν πτήση και καλύπτει σχεδόν όλη την πλάτη του.

Το τατουάζ έκανε την πρώτη του «εμφάνιση» το καλοκαίρι του 2015, λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Jennifer Garner, καθώς και τον Δεκέμβριο, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο νόμος της νύχτας». Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2016, ο Affleck ισχυρίστηκε πως το τατουάζ ήταν προσωρινό.

The Image Direct/BackGrid

«Είναι ψεύτικο, για μια ταινία» δήλωσε ο Affleck στον Mario Lopez του Extra. «Έχω αρκετά τατουάζ, αλλά προσπαθώ να τα κάνω σε σημεία που δεν χρειάζεται πολύ για να τα καλύψω» εξήγησε στη συνέχεια ο ηθοποιός, για να συμπληρώσει πως τα τατουάζ είναι εθιστικά. Οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού πάντως δεν είχαν τα καλύτερα να πουν για τις επιλογές του Affleck.

Σε συνέντευξη που έδωσε το 2016, η Garner εξέφρασε απορίες για τον συμβολισμό του τατουάζ και άφησε να εννοηθεί πως δεν της άρεσε ιδιαίτερα. Η Jennifer Lopez, από την άλλη, δε μάσησε τα λόγια της και το χαρακτήρισε «απαίσιο». «Τα τατουάζ του πάντα έχουν τόσα πολλά χρώματα, δεν πρέπει να είναι πολύχρωμα» δήλωσε η Lopez, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «Watch What Happens Live» τον Φεβρουάριο του 2016.