Δείτε την κομμένη σκηνή του Tom Hardy από τους «Τελευταίους Τζεντάι»

tom-hardy Charles Sykes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο Βρετανός ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο ενός Stormtrooper σε μια σκηνή γεμάτη ένταση και σασπένς.

Οι πρόσφατες ταινίες «Star Wars» τείνουν να έχουν πολλές cameo εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών, οι οποίες συχνά περνούν απαρατήρητες. Το όγδοο επεισόδιο της κεντρικής ιστορίας της σειράς είχε και αυτή cameo εμφανίσεις, αλλά οι περισσότερες σχετικές σκηνές φαίνεται πως κόπηκαν.

Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστό πως ο πρίγκηπες William και Harry εμφανίστηκαν ως stormtroopers στο «Star Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι», αλλά τελικά οι σκηνές τους δεν χρησιμοποιήθηκαν. Στα bonus features της Blu-ray κυκλοφορίας της ταινίας όμως περιλαμβάνονται πολλές από τις κομμένες σκηνές, συμπεριλαμβανομένης μιας με τον Tom Hardy.

Δείτε τον Hardy ως Stormtrooper

«Κάπου σε ξέρω εσένα...»

Ο Finn (τον οποίο υποδύεται ο John Boyega), μαζί με την Rose Tico (Kelly Marie Tran) και τον DJ (Benicio Del Toro), είναι μεταμφιεσμένοι ως αξιωματικοί του Πρώτου Τάγματος σε μια μυστική αποστολή για την Αντίσταση. Καθώς προσπαθούν να φτάσουν στον στόχο τους, στον ανελκυστήρα τους μπαίνουν ορισμένοι stormtroopers.

Ένας από τους stormtroopers αναγνωρίζει τον Finn από την εποχή που οι δύο έκαναν εκπαίδευση και το αίμα του ήρωα παγώνει. Αντί όμως να σημάνει τον συναγερμό, ο χαρακτήρας του Hardy συγχαίρει τον Finn για την προαγωγή του, αφού φαίνεται δεν γνωρίζει πως ο πρώην συμπολεμιστής του έχει αυτομολήσει στην Αντίσταση.