Ολοκληρώθηκε το καστ της νέας ταινίας για τη ζωή του Al Capone

al-capone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Tom Hardy, Linda Cardellini, Matt Dillon και Kyle MacLachlan θα πρωταγωνιστήσουν στο «Fonzo» του John Trank.

Η ζωή του διαβόητου γκάνγκστερ Al Capone θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη και οTom Hardy  έχει συμφωνήσει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος της βιογραφική ταινίας, η οποία τιτλοφορείται «Fonzo», είναι ο Josh Trank.

Εκτός του Hardy, στην ταινία θα συμμετέχουν επίσης οι Linda Cardellini, Matt Dillon, Kyle MacLachlan και Kathrine Narducci. H Cardellini θα ενσαρκώσει τησύζυγο του Capone, Mae, ο Dillon τον επιστήθιο φίλου του, Johnny, ο MacLachlan τον γιατρό του και η Nraducci την αδερφή του, Rosie. Με το καστ της ταινίας να έχει πια ολοκληρωθεί, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στις 2 Απριλίου, στη Νέα Ορλεάνη.

Πρωταγωνιστές στην ταινία του Josh Trank θα είναι οι Tom Hardy, Linda Cardellini, Matt Dillon και Kyle MacLachlan.

Ο Ιταλοαμερικάνος Capone εκμεταλλεύτηκε την ποτοαπαγόρευση και «μεγαλούργησε» στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης και του Σικάγο τη δεκαετία του 1920. Ο αδίστακτος κακοποιός συνέδεσε το όνομά του με ορισμένα από τα πιο αιματηρά χτυπήματα της μαφίας – όπως τηΣφαγή του Αγίου Βαλεντίνου – και έγινε ένα από τα πιο διαχρονικά «σύμβολα» της μαφίας των ΗΠΑ.

Η δράση του Capone τέλειωσε το 1931, όταν καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή. Το 1935 άρχισε να δείχνει συμπτώματα άνοιας και μετά την αποφυλάκισή του το 1939, αποσύρθηκε στην Φλόριντα. Εκεί πέθανε το 1947, από ανακοπή καρδιάς.