Spielberg: «Τα γυρίσματα του νέου Ιντιάνα Τζόουνς ξεκινούν τον Απρίλιο του 2019»

indiana-Jones
ΤΡΙΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης υπογράμμισε την αξία του κινήματος Time’s Up κατά την αποδοχή τιμητικού επαίνου στο Λονδίνο.

Ο Steven Spielberg ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς στα Rakuten TV Empire Awards, όπου και του απονεμήθηκε ένα ειδικό βραβείο για την προσφορά και το έργο του. Ο σκηνοθέτης παρευρέθηκε στην επίσημη τελετή για να παραλάβει το βραβείο, και από την σκηνή επιβεβαίωσε τις φήμες για μια πέμπτη περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Spielberg δήλωσε πως τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στην Μεγάλη Βρετανία τον Απρίλιο του 2019. Ο σκηνοθέτης μίλησε με θαυμασμό για τους συνεργάτες του εκεί – από τους ηθοποιούς και τα συνεργεία μέχρι τους μάγειρες και τους οδηγούς – τους οποίους ευχαρίστησε για την βοήθειά τους στη δημιουργία των ταινιών του.

Δείτε τον λόγο του σκηνοθέτη εδώ.

Κατά τη διάρκεια της αποδοχής του βραβείου ο Spielberg αναφέρθηκε στο κίνημα Time’s Up, το οποίο έχει στηρίξει από την αρχή με τη σύζυγό του. «Είναι πιο σημαντικό από όσο μπορούμε πραγματικά να αντιληφθούμε» τόνισε ο σκηνοθέτης, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για μια πραγματικά κρίσιμη περίοδο για την ισότητα των φύλων.