Η Renée Zellweger είναι η παθιασμένη Judy Garland

renee-zellweger
ΤΡΙΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η Βρετανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα βιογραφική ταινία «Judy» που σκηνοθετεί ο Rupert Goold.

Τον περασμένο Οκτώβριο ανακοινώθηκε πως η Renée Zellweger θα ενσαρκώσει την Judy Garland σε μια νέα ταινία με θέμα τη ζωή της και τίτλο «Judy». Τα γυρίσματα της ταινίας, την οποία σκηνοθετεί ο Rupert Goold, έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο ενώ κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της Zellweger ως Garland.

Το σενάριο έγραψε ο Tom Edge ξεκινά το 1968, με την άφιξη της Garland στο παγωμένο Λονδίνο για μια sold-out συναυλία. Έχουν περάσει 30 χρόνια από την εμφάνισή της στον «Μάγο του Οζ» και μπορεί η φωνή της να μην είναι πια η ίδια, αλλά το πάθος της και το ταλέντο της είναι δυνατά όσο ποτέ.

Η ταινία αφηγείται τα προβλήματα που είχε στη διαχείριση της καριέρας της, καθώς και στη σχέση που ανέπτυξε με τον Mickey Deans, τον μετέπειτα πέμπτο σύζυγό της. Παράλληλα όμως το «Judy» κάνει αναφορές στα παιδικά χρόνια της ηθοποιού και το ξεκίνημα της καριέρας της, καθώς και στην επιθυμία της να βρεθεί ξανά με τα παιδιά της.

Πλάι στην Zellweger εμφανίζονται οι Jessie Buckley, Finn Wittrock και Michael Gambon. Η Pathé UK δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία εξόδου της ταινίας.