Νέο αμόρε για την Angelina Jolie;

angelina-Joliekaibrad-pitt
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Με την ένταση ανάμεσα σε Angelina Jolie και Brad Pitt να έχει πια καταλαγιάσει, και οι δυο έχουν αρχίσει να ξαναβγαίνουν ραντεβού.

Ο χωρισμός της Angelina Jolie και του Brad Pitt το 2017 ήταν ένα από τα πιο καυτά θέματα της showbiz, ενώ η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους αποτέλεσε αφορμή για πολλές αποκαλύψεις. Με την ένταση να έχει πια καταλαγιάσει, οι δύο ηθοποιοί έχουν αρχίσει να ξαναβγαίνουν ραντεβού.

Σύμφωνα με άρθρο του Entertainment Tonight, η Jolie έχει συνάψει μια νέα σχέση, η οποία όμως δεν για την ώρα «δεν είναι σοβαρή», ενώ αντίστοιχα και ο Pitt βγαίνει ραντεβού τελευταία. «Η Angie έχει πει σε ορισμένους φίλους της πως δεν είναι έτοιμη για ραντεβού ακόμα, αλλά βλέπει έναν όμορφο, μεγαλύτερης ηλικίας άνδρα ο οποίος είναι κτηματομεσίτης» αποκάλυψε η πηγή του ET, τονίζοντας πως ο εν λόγω άνδρας δεν είναι σε καμία περίπτωση διάσημος.

Στη συνέχεια η πηγή εξηγεί πως παρά το γεγονός ότι πολύς κόσμος θα ήθελε την Jolie και τον Pitt να ξανασμίξουν, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ, αφού η σχέση τους έληξε άσχημα. «Αν και έχουν επιχειρήσει θεραπεία με τα παιδιά, οριακά αντέχουν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο» δήλωσε χαρακτηριστικά η ανώνυμη πηγή, ενώ συμπλήρωσε καυστικά για τον Pitt πως η Jolie εκτιμά πολύ την συντροφιά ενός ενήλικα.

Αναφορικά με την ερωτική ζωή του Pitt, το ET αποκάλυψε πως ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα εχέμυθος αυτήν την περίοδο, αλλά συνεχίζει να βγαίνει σε ραντεβού με ορισμένες γυναίκες, αλλά όπως και στην περίπτωση της Jolie, οι σχέσεις του είναι casual και με άτομα έξω από τον χώρο του Χόλυγουντ.