Στροφή στο δράμα για τον Hugh Jackman

hugh-Jackman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο Αυστραλός ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Bad Education».

Μετά την τελευταία του συγκλονιστική εμφάνιση στον ρόλο του Wolverine, ο Hugh Jackman κάνει ένα γύρισμα σε πιο δραματικούς ρόλους, όπως το «The Greatest Showman» του Michael Gracey και το «Broadway 4D» του Gary Goddard. Όπως έχει τονίσει άλλωστε πρόσφατα, θέλει να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα στην καριέρα του και ένας ρόλος, όπως του Wolverine, είναι «λίγο κλειστοφοβικός».

Έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα τα γυρίσματα για το πολιτικό δράμα «The Front Runner» του Jason Reitman, ο Jackman βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για την επόμενη ταινία του. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο 49χρονος Αυστραλός ηθοποιός έχει πρόταση για να τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Bad Education».

O κύκλος του Jackman στον ρόλο του Logan έκλεισε το 2017.

Δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για την ταινία, πέραν από το γεγονός ότι το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Mike Makowsky, σεναριογράφος της δραματικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας «I Think We're Alone Now» με τον Peter Dinklage και την Elle Fanning. Σε δηλώσεις του, ο Makowsky έχει αποκαλύψει πως το «Bad Education» είναι βασισμένο σε πραγματικές εμπειρίες από τα σχολικά του χρόνια.

Σκηνοθέτης της ταινίας φέρεται να είναι ο ανερχόμενος Cory Finley, του οποίου η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο «Thoroughbreds» έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα της στην Αμερική. Ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκεται ο Fred Berger, με θητεία στο βραβευμένο με Όσκαρ «La La Land».