Τέρμα και επίσημα η ηθοποιία για την Cameron Diaz

cameron-diaz
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

«Κυριολεκτικά δεν κάνω τίποτα» αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η χολιγουντιανή σταρ.

Μετά τις ταινίες «Annie», «Η άλλη γυναίκα» και «Sex Tape» το 2014, η Cameron Diaz δεν έχει εμφανιστεί σε καμία άλλη ταινία, κάνοντας πολλούς θαυμαστές της να αναρωτηθούν εάν συμβαίνει κάτι ή απλώς ετοιμάζει μια νέα ταινία. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της με το Entertainment Weekly, η Diaz αποκάλυψε πως έχει αποσυρθεί σιωπηλά από την ηθοποιία.

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο ενός reunion του καστ της κωμικής ταινίας «Γλυκός πειρασμός» του 2002, όπου η Diaz είχε συμπρωταγωνιστήσει με τις Christina Applegate και Selma Blair. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τις συμπρωταγωνίστριές της, η Diaz εξήγησε: «Κυριολεκτικά δεν κάνω τίποτα, στην πραγματικότητα είμαι συνταξιούχος».

Βεβαίως, στο Χόλυγουντ οι «συνταξιοδοτήσεις» δεν είναι πάντοτε απόλυτες, αφού πολλοί βετεράνοι ηθοποιοί έχουν επιστρέψει αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο project που θα τους εμπνεύσει. Οι περιπτώσεις των Jack Nicholson και Joe Pesci είναι οι πιο πρόσφατες «ηχηρές» επιστροφές, με τον πρώτο να δελεάζεται από το αμερικάνικο ριμέικ του «Toni Erdmann» και τον δεύτερο να συμμετέχει στο all-star καστ της νέας ταινίας του Martin Scorsese.

Μετά την απόσυρσΉ της από την ηθοποιία, η Diaz διετέλεσε παραγωγός στην τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Άτακτη καθηγήτρια», ενώ τον Ιανουάριο του 2015 παντρεύτηκε τον Benji Madden, κιθαρίστα και τραγουδιστή του pop συγκροτήματος Good Charlotte. Η πρώην πια ηθοποιός πρακτικά αποσύρθηκε από τον χώρο του θεάματος και δεν φαίνεται να έχει διάθεση να επιστρέψει σύντομα.