«I’m back» λέει ο Schwarzenegger μετά την εγχείρηση καρδιάς

arnold-schwarzenegger-terminator Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Όλα καλά για τον ηθοποιό μετά την αντικατάσταση βαλβίδας στην καρδιά.

O Arnold Schwarzenegger υπεβλήθη σε εγχείρηση στην καρδιά το περασμένο Σαββατοκύριακο η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού και πρωήν κυβερνήτη, Daniel Ketchell, ο Schwarzenegger αναρρώνει μετά την αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας στο νοσοκομείο Cedars-Sinai του Λος Άντζελες.

«Οι πρώτες του λέξεις ήταν όντως “I’m back”, οπότε έχει καλή διάθεση» αποκάλυψε σε tweet του Ketchell, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την εγχείρηση. Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος, ο Schwarzenegger υπεβλήθη στην εγχείρηση για να αντικαταστήσει μια βαλβίδα στην καρδιά του, για την οποία είχε κάνει εγχείρηση το 1997. Η βαλβίδα η οποία τοποθετήθηκε τότε είχε περιορισμένο χρόνο ζωής, οπότε η νέα εγχείρηση ήταν απαραίτητη.

Η εγχείρηση του 1997 φέρεται να έγινε λόγω καρδιακών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός από τηχρήση στεροειδών. Ο ηθοποιός είχε κατηγορηθεί πως χρησιμοποιούσε τις απαγορευμένες ουσίες την εποχή που ήταν bodybuilder, κάτι το οποίο είχε αρνηθεί κατηγορηματικά για χρόνια. Πρόσφατα όμως ο Schwarzenegger παραδέχτηκε πως είχε κάνει χρήση των ουσιών για να αποκτήσει το «επιθυμητό μέγεθος».