Πρεμιέρα στις Κάννες για τον νέο Han Solo

solo-alden-ehrenreich-Jonas-suotamo
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της δεύτερη ταινίας της «πειραματικής» ανθολογίας Star Wars από την Disney.

Το νέο τρέιλερ του «Solo: A Star Wars Story» κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στην νέα αυτοτελή ταινία της Disney. Στο νέο preview της ταινίας ξεχωρίζουν ο Donald Glover στον ρόλο του Lando Calrissian, καθώς και η χημεία μεταξύ νέου Han Solo (Alden Ehrenreich) και Chewbacca (Jonas Suotamo).

Παράλληλα όμως το τρέιλερ αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και το ύφος της ταινίας, με το «Solo» να θυμίζει αρκετά ένα heist movie, όπου ο χαρακτήρας του Woody Harrelson συνθέτει μια ομάδα για μια κομπίνα. Αντίστοιχα και το «Rogue One» είχε γυριστεί ως μια πιο «ρεαλιστική» πολεμική ταινία που διαδραματίζεται στον φανταστικό γαλαξία του «Star Wars».

Έτσι λοιπόν, πέραν από την πλούσια δράση και τα εντυπωσιακά εφέ, στο τρέιλερ υπάρχουν και αρκετές ανάλαφρες στιγμές που θα περίμενε κανείς, ιδίως μεταξύ του Solo και του πιστού συνεργάτη του Chewbacca. Στο τρέιλερ εμφανίζονται επίσης ο Paul Bettany στον ρόλο του διαβόητου γκάνγκστερ Dryden Vos, η Phoebe Waller-Bridge ως το σαρκαστικό ρομπότ L3-37 και η Emilia Clarke ως αινιγματική Qi'Ra.

Έχοντας μια σχετικά προβληματική παραγωγή – με αποκορύφωση την αντικατάσταση του σκηνοθετικού δίδυμου Phil Lord και Chris Miller από τον Ron Howard – η Disney έχει μεγάλες βλέψεις για το «Solo» και αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, στις 15 Μαΐου. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για το franchise, αφού όλες οι προηγούμενες ταινίες έχουν κάνει την πρεμιέρα τους σε Λος Άντζελες και Λονδίνο. Το «Solo» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Μαΐου.

Δείτε το τρέιλερ