Το «παλιομοδίτικο» κινητό τηλέφωνο του Daniel Day-Lewis έγινε viral

daniel-day-lewis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνται εάν πρόκειται για method acting από πλευράς του ηθοποιού ή κάτι άλλο.

Μπορεί τα πιο σύγχρονα smartphone της Apple και της Samsung να αποτελούν «απαραίτητο αξεσουάρ» για κάθε αστέρα, εντούτοις υπάρχουν ορισμένοι «ρομαντικοί» οι οποίοι δεν ξεχνούν τις παλιές αγάπες τους και αρνούνται να «συμμορφωθούν» με τις επιταγές της μόδας. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Daniel Day-Lewis.

Την περασμένη εβδομάδα, η δημοσιογράφος Karen Han είδε τον πρώην (πια) ηθοποιό στο μετρό της Νέας Υόρκης να χαζεύει στο παλαιού τύπου κινητό του. Η Han ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter και γρήγορα έγινε viral, με τις «θεωρίες» για την επιλογή του Day-Lewis να δίνουν και να παίρνουν.

Αρχικά αμφισβητήθηκε η ταυτότητα του άνδρα στην φωτογραφία της δημοσιογράφου, μέχρι που ένας χρήστης του Twitter παρατήρησε πως το δαχτυλίδι που φοράει είναι ίδιο με αυτό που έχει φορέσει ο Day-Lewis σε βραβεύσεις.

Αναφορικά με την επιλογή του Day-Lewis, πολλοί χρήστες εικάζουν με χιούμορ πως έγινε στο πλαίσιο της method acting τεχνικής για την οποία είναι γνωστός ο πρώην ηθοποιός, πιθανότατα για κάποια μυστική ταινία που διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίες του 2000, για παράδειγμα την άνοδο του MySpace. Άλλοι από την άλλοι ισχυρίζονται πως ο Day-Lewis ήθελε να μείνει ινκόγκνιτο, όπως ο David Bowie που όποτε χρησιμοποιούσε το μετρό, κρατούσε ελληνική εφημερίδα για να μην τον αναγνωρίζουν.

Εκφράστηκαν όμως και πιο «σοβαρές» απόψεις για την επιλογή του Day-Lewis, υπογραμμίζοντας τα προτερήματα των κινητών τηλεφώνων αυτής της γενιάς έναντι των smartphone: μπαταρίες που κρατάνε για μέρες, αδυναμία εντοπισμού μέσω GPS ή κλοπή προσωπικών δεδομένων, ενώ κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τα κλέψει.