Έφτασε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για την «Συμμορία των 8»

oceans-8
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Sandra Bullock, Cate Blanchett και Anne Hathaway πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του πετυχημένου franchise.

Μετά από τα διάφορα teasers και φωτογραφίες από την παραγωγή της «Συμμορίας των 8», δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock και σκηνοθέτη τον Gary Ross. Η ταινία, σε σενάριο της Olivia Milch, θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

Warner Bros.

Στην νέα «θηλυκή» εκδοχή της πετυχημένης σειράς ταινιών, η Bullock παίζει τον ρόλο της Debbie Ocean, αδερφής του Danny που ενσάρκωσε ο George Clooney. Έχοντας εκτίσει μια ποινή φυλάκισης πέντε ετών, η Debbie είναι πάλι ελεύθερη αλλά έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη ληστεία της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Με το ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης να πλησιάζει, η Ocean έχει βάλει στο μάτι της το πολύτιμο κολιέ αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων του χαρακτήρα της Anne Hathaway. Για να μπορέσει όμως να βγάλει εις πέρας το παράτολμο σχέδιο της, θα χρειαστεί της βοήθεια των φίλων της, τις οποίες υποδύονται οι Cate Blanchett, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson και Helena Bonham Carter.

Η «Συμμορία των 8» θα περιλαμβάνει cameo εμφανίσεις τόσο του Clooney όσο και του Matt Damon από τις προηγούμενες ταινίες, καθώς και αστέρων όπως η Kim Kardashian και η Kendal Jenner.