Ο Samuel L. Jackson κάνει συλλογή από μπλουζάκια

samuel-l-Jackson Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Τα κοσμούν οι εκρηκτικοί χαρακτήρες που έχει υποδυθεί, από τον Jules Winnfield έως τον Nick Fury.

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Quentin Tarantino και της Marvel, ο Samuel L. Jackson έχει ξεχωρίσει για τις δυναμικές ερμηνείες του. Ορισμένοι από τους ιδιόρρυθμους χαρακτήρες έχουν μείνει στη σύγχρονη ιστορία του κινηματογράφου, τόσο για το παρουσιαστικό τους, όσο και για τις ατάκες τους.

Δεν πρέπει να ξαφνιάζει λοιπόν που πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες έχουν γίνει στάμπες σε μπλουζάκια, με τον ηθοποιό να δείχνει ορισμένα από τα αγαπημένα κομμάτια της συλλογής του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε, ο πολυτάλαντος ηθοποιός φοράει μια μπλούζα με ένα εντυπωσιακό πορτραίτο του. Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Jackson σημειώνει πως η μπλούζα αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά του όταν πρέπει να σηκωθεί νωρίς το πρωί για το απαραίτητο μακιγιάζ πριν τα γυρίσματα των ταινιών του.

Στην επόμενη φωτογραφία ο Jackson φορά ένα μπλουζάκι με  σκίτσο του Nick Fury από τις ταινίες των «Avengers» και την σημείωση πως ένα μούσι κάνει «όλη τη διαφορά». Στην τρίτη φωτογραφία που ανέβασε ο πολύπειρος ηθοποιός, το σχέδιο της μπλούζας του είναι εμπνευσμένο από το «Pulp Fiction», με τον Jackson ως Jules Winnfield και τον John Travolta ως Vincent Vega.