Τον Μάιο θα παντρευτούν ο Richard Gere και η Alejandra Silva

richard-gere-alejandra-silva Fabio Frustaci
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 μέσω κοινής φιλανθρωπικής δράσης.

Ο Richard Gere και η Alejandra Silva πρόκειται να παντρευτούν στις 5 Μαΐου στην Ουάσιγκτον, αποκάλυψε σε πρόσφατο δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα ABC. Όπως αναφέρει στο άρθρο της, το ζευγάρι γνωρίστηκε λόγω κοινής φιλανθρωπικής δράσης.

Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον 68χρονο ηθοποιό, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Cindy Crawford από το 1991 έως το 1995 και με την Carey Lowell από το 2002 έως το 2016, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο. Η 35χρονη Silva, η οποία εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, πρόσφατα χώρισε τον πρώτο σύζυγό της, Govind Friedland, με τον οποίo απέκτησε έναν γιο.

Reuters

Τον περασμένο Δεκέμβριο άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί, όταν σε κοινή τους εμφάνιση η Silva φορούσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. «Χώρισα πρόσφατα . Δεν θα κάνουμε γάμο, αλλά μπορεί να οργανώσουμε μια γιορτή. Το τέλειο ζευγάρι αποτελείται από δύο ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να είναι ο ένας αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Πραγματικά ζω τη ζωή που βλέπει κανείς στις ταινίες» απάντησε η Silva όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ο Gere, από την πλευρά του, σχολίασε πως το «κάρμα» τούς έφερε κοντά όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά.