Το Vodafone TV κάνει την τηλεόραση μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας για όλους!

vodafone-tv3
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
VodafoneTV

Ένας ολόκληρος κόσμος ψυχαγωγίας βρίσκεται στη διάθεσή σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είναι ωραίο να γυρνάς σπίτι μετά από ένα κουραστικό οχτάωρο στη δουλειά και να ξέρεις ότι το καλό τώρα ξεκινάει!  Μπορεί να είσαι από εκείνους που θέλουν ησυχία στο κλείσιμο της ημέρας, λίγο χρόνο μόνο για τον εαυτό τους, με μια ωραία ταινία ή δυο τρια επεισόδια από τη σειρά που παρακολουθείς αυτόν τον καιρό. Δεν σε αδικούμε! Υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό;

Μπορεί πάλι το κομμάτι αυτό του 24ωρου να είναι το αγαπημένο σου γιατί, επιτέλους, έχεις χρόνο να διαθέσεις στην οικογένειά σου. Όλοι μαζί αγκαλιά στον καναπέ, μια κουβέρτα στα πόδια αν έχει ψύχρα, το τζάκι απέναντι αναμμένο ή το παράθυρο ανοιχτό όταν ο καιρός είναι καλός, ο αέρας να φέρνει μυρωδιές άνοιξης και υπόσχεση καλοκαιριού και στην τηλεόραση μια ευχάριστη ταινία για όλους. Με σπιτικό ποπ κορν ή χωρίς, δεν έχει σημασία. Κάπως έτσι δεν χτίζονται οι πιο γλυκές αναμνήσεις;

Μπορεί, πάλι, στην επιστροφή ακόμη για το σπίτι, να έχεις ήδη στείλει μήνυμα στην παρέα και δεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις το κλειδί, να φορέσεις κάτι άνετο και να αράξεις με τους κολλητούς ή τις κολλητές στον καναπέ για μια βραδιά μόνο για φίλους! Με πίτσα, κρύα μπύρα ή κόκκινο κρασί και…το show ξεκινά. Με μια ταινία που πήρε Όσκαρ ή ακούστηκε πολύ, τον νέο κύκλο της σειράς που όλοι περιμένατε και βγήκε επιτέλους, το ματς που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Κάτι θα βρείτε που να σας καλύπτει όλους, εξάλλου οι φίλοι μια αφορμή ψάχνουν πάντα για να συναντηθούν, έτσι δεν είναι;

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, το Vodafone TV είναι έτοιμο να δώσει περιεχόμενο στις στιγμές εκείνες που είναι ξεχωριστές, για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα, πάντως πολύτιμες για όλους.

Πάμε να δούμε γιατί να δούμε Vodafone TV

Το πλούσιο περιεχόμενό του δημιουργεί αυτό που λέμε ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας κυριολεκτικά. Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και προσφέρει επιλογές ικανές να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν «κόσμο», ο οποίος περιλαμβάνει πρόσβαση σε παραπάνω από 60 κανάλια, ανάμεσα στα οποία τα εγκυρότερα διεθνή ειδησεογραφικά, τη μεγαλύτερη ποικιλία καναλιών ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα ποιότητας του Discovery και του National Geographic, τους πιο δημοφιλείς ήρωες μέσα από μεταγλωττισμένα παιδικά, τα δημοφιλέστερα κανάλια lifestyle και μόδας, αλλά και το ευρύτερο video club, με περισσότερους από 14.000 τίτλους ταινιών και σειρών, διαθέσιμων on demand, για να δεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ταινίες

Με το Vodafone TV μπορείς να απολαύσεις μόνος, με την οικογένεια ή τους φίλους σου τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά, τη στιγμή που εσύ το θες. Επιπλέον, το Vodafone TV εμπλουτίζει το πρόγραμμά του κάθε μήνα με αγαπημένες ταινίες από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood, αλλά και με ελληνικές ταινίες από εγχώριους διανομείς. Σημείωσε ότι καλωσορίζει τους επόμενους δύο μήνες με πρεμιέρες ταινιών που ξεχώρισαν στα Oscars και έσπασαν τα ταμεία παγκοσμίως.

Σειρές

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι οι σειρές είναι ο νέος κινηματογράφος. Με το Vodafone TV μπορείς να παρακολουθήσεις όλους τους κύκλους των πιο δημοφιλών σειρών, αλλά και τα πιο πρόσφατα επεισόδια αγαπημένων ελληνικών και ξένων σειρών δωρεάν, τη στιγμή που εσύ το θες!

Μήπως ήρθε η ώρα να δεις εκείνους τους παλιούς κύκλους σειρών που σε άφησαν πίσω στις εξελίξεις;

Επιπλέον, με το Vodafone TV και την υπηρεσία FOX+ έχεις πρόσβαση σε ένα ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο με σειρές που άφησαν εποχή: «24», «Prison Break», «The X- Files», αλλά και τις καλύτερες σειρές του σήμερα από το πρώτο επεισόδιό τους, όπως: «The Americans», «Homeland» και «The Walking Dead». Το περιεχόμενο του FOX+ στο Vodafone TV εμπλουτίζεται συνεχώς με φρέσκο περιεχόμενο από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, ξεπερνώντας συνολικά τις 40 σειρές και τα 2.700 επεισόδια.

Παιδικά

Τα παιδικά προγράμματα δεν απευθύνονται μόνο στα παιδιά, αφού πολλές φορές οι ενήλικες είναι αυτοί που θέλουν να ξεσκάσουν και να θυμηθούν τα χρόνια της αθωότητας. Με το Vodafone TV μπορείς να απολαύσεις με την οικογένειά σου, τη μεγαλύτερη ποικιλία μεταγλωττισμένων παιδικών ταινιών και σειρών και να διασκεδάσεις με αγαπημένους παιδικούς ήρωες από τα κανάλια Disney & Nickelodeon όποτε εσύ το θελήσεις. Γιατί είναι ωραίο πότε πότε να νιώθεις παιδί!

Αθλητικά

Ποιος ασχολείται με τα αθλητικά και δεν ζει και αναπνέει περιμένοντας έναν αγώνα την ημέρα της διεξαγωγής του; Με το Vodafone TV μπορείς να απολαύσεις κορυφαία αθλητική δράση από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, στα κανάλια Novasports και Eurosport, μοναδικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ζωντανά, αλλά και όλα τα σημαντικά παιχνίδια από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Επιπλέον, μπορείς να γευτείς συναρπαστικό αθλητικό θέαμα από τη Euroleague, την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης. Η δράση της κορυφώνεται στο φετινό Final 4, το οποίο διοργανώνεται στο Βελιγράδι και θα μεταδοθεί ζωντανά, στο Vodafone TV, μέσα από τα κανάλια Novasports.

Το Vodafone TV σου προσφέρει μια πληθώρα επιλογών που θα σε κάνουν να αδημονείς να περάσει η μέρα και να βρεθείς στο σπίτι σου για να απολαύσεις τα προγράμματα που βρίσκονται στη διάθεσή σου μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.