Πρώτη κοινή εμφάνιση για Scarlett Johansson και Colin Jost στην πρεμιέρα του νέου «Avengers»

scarlett-Johansson-colin-Jost Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποιήσε την σχέση του στην πρεμιέρα της ταινίας «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας».

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel με τους «Avengers» αποτέλεσε αφορμή για την Scarlett Johansson και τον Colin Jost να δηλώσουν και επίσημα τη σχέση τους, με  μια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο Λος Άντζελες την Δευτέρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έλαμψε, με την Johnasson να φορά ένα κεντητό ασημί φόρεμα με μαύρη ζώνη και τον Jost ντυμένο με ένα «παραδοσιακό» μαύρο κουστούμι.

Πριν την κοινή εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της ταινίας «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας», η Johansson έδωσε μια συνέντευξη στην Ellen DeGeneres, όπου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Jost. Η παρουσιάστρια, αφού σχολίασε πως ο Jost είναι αξιολάτρευτος και αστείος, θέλησε να διασκεδάσει με την προσκεκλημένη της, δείχνοντας μια φωτογραφία τού συνήθως καλοξυρισμένου Jost με μούσι. «Νόμιζα πως ήταν μεταμφίεση, αλλά πραγματικά έτσι ήταν» σχολίασε η DeGeneres, με την Johansson να απαντά «σοκαρισμένη» πως είναι μια εικόνα την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Invision/AP / Jordan Strauss

Οι φήμες για σχέση της ηθοποιού με τον κωμικό άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από δύο περίπου χρόνια, τον Μάιο του 2017. Το Page Six τότε είχε ισχυριστεί σε άρθρο του πως εθεάθησαν μαζί σε ένα πάρτι για το τελευταίο επεισόδιο του «Saturday Night Live» εκείνης της σεζόν, στο οποίο η Johansson είχε έκτακτη συμμετοχή.

Το ζευγάρι έχει διατηρήσει ένα σχετικά χαμηλό προφίλ αναφορικά με τη σχέση τους και εμφανίστηκαν μαζί για πρώτη φορά δημόσια σε gala που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης. Σε εκείνη την εκδήλωση όμως προσπέρασαν το κόκκινο χαλί και απέφυγαν τα φλας των φωτογράφων.