Η επόμενη ταινία του Quentin Tarantino θα θυμίζει το «Pulp Fiction» όσο καμία άλλη

quentin-tarantino Laurent Cipriani
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης εκθείασε την δυναμική συνεργασία των πρωταγωνιστών, Leonardo DiCaprio και Brad Pitt.

Η επόμενη ταινία του Quentin Tarantino με τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood» έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ουσιαστικά. Αυτό έχει να κάνει τόσο με τη θεματολογία της ταινίας, η οποία αναφέρεται στους διαβόητους φόνους της «οικογένειας» του Charles Manson, όσο και στο εξαιρετικό καστ που θα δώσει πνοή στο όραμα του Tarantino.

Στην πρόσφατη εμφάνισή του στο CinemaCon του Λας Βέγκας την Δευτέρα, ο σκηνοθέτης σχολίασε πως η νέα ταινία «θα είναι ό,τι πιο κοντινό» στο «Pulp Fiction» που έχει κάνει. Παράλληλα, ο Tarantino σχολίασε πως το δίδυμο των Leonardo DiCaprio και Brad Pitt έχει «την πιο συναρπαστική δυναμική» αστέρων από την εποχή του Paul Newman και του Robert Redford.

Reuters

Leonardo DiCaprio και Quentin Tarantino μίλησαν για την νέα τους συνεργασία στο πρόσφατο CinemaCon του Λας Βέγκας.

Ο DiCaprio, ο οποίος παρευρέθηκε στο φεστιβάλ με τον Tarantino, ήταν πιο μετρημένος, τονίζοντας: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για μια ταινία που δεν έχουμε κάνει ακόμα». Στη συνέχεια εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη συνεργασία και δήλωσε πως είναι φαν των ταινιών με θέμα το Χόλυγουντ. Ο ηθοποιός χαρακτήρισε το σενάριο του Tarantino ως ένα από το πιο απίθανα που έχει γράψει και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να δημιουργήσουν μια φανταστική ταινία.

Παρά τις μεγάλες δηλώσεις, ο Tarantino απέφυγε να αποκαλύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση της ταινίας, η οποία είναι «απόρρητο μυστικό». «Μπορώ να σας πως ότι διαδραματίζεται στο 1969, στην κορύφωση της επαναστατικής αντικουλτούρας των χίπις και την κορύφωση του νέου Χόλυγουντ» δήλωσε ο σκηνοθέτης, συμπληρώνοντας πως θα μετατρέψει το Λος Άντζελες στο Χόλυγουντ του 1969.

Invision/AP / Jordan Strauss

O Brad Pitt θα εμφανιστεί πλάι στον Leonardo DiCaprio.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο DiCaprio θα υποδυθεί τον πρώην αστέρα τηλεοπτικών γουέστερν, Rick Dalton, ο οποίος ζει δίπλα στην Sharon Tate και τον Roman Polanski. Ο Pitt θα ενσαρκώσει τον Cliff Booth, τον επί χρόνια κασκαντέρ και ντουμπλέρ του Dalton. Η Margot Robbie αναμένεται να ενσαρκώσει την Sharon Tate, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ποιος θα υποδυθεί τον Charles Manson.