Ξεκίνησε η παραγωγή του τρίτου κύκλου του «Stranger Things»

stranger-things
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser βίντεο με το καστ της σειράς να κάνει εν ώρα πρόβας των σεναρίων για τη νέα σεζόν.

Μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής των Cary Elwes και Jake Busey, το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser βίντεο για να ανακοινώσει την έναρξη παραγωγής της τρίτης σεζόν του «Stranger Things». Στο βίντεο εμφανίζεται σύσσωμο το καστ της σειράς για να διαβάσει και να κάνει πρόβα τα σενάρια των νέων επεισοδίων.

Δείτε το teaser του Netflix πατώντας εδώ.

Όπως και στον δεύτερο κύκλο, έτσι και στον τρίτο θα εμφανιστούν νέοι χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν το κεντρικό καστ της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Ο Busey θα υποδυθεί έναν «διεφθαρμένο και σεξιστή» δημοσιογράφο, ενώ ο Elwes θα ενσαρκώσει τον δήμαρχο της πόλης. Στη σειρά αναμένεται να εμφανιστεί επίσης η Maya Hawke (κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman) σε έναν νέο ρόλο.

Η Hawke είχε πρωταγωνιστήσει στην πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Μικρές κυρίες» από το BBC.

Σε πρόσφατες δηλώσεις τους, οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν πως ο νέος κύκλος θα διαδραματιστεί στο 1985 – όταν μεσουρανούσε η «Επιστροφή στο μέλλον», ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον τέταρτο ή πέμπτο κύκλο. Βεβαίως, όπως και στην περίπτωση του «Game Of Thrones», μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής ιστορίας της σειράς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο spin-off σειρών.