Το Deep State είναι ένα θρίλερ που συναρπάζει

deep-state
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2018
VodafoneTV

Μια συγκλονιστική σειρά διεθνούς κατασκοπείας ήρθε στο κανάλι FOX και όσοι είδαν τα πρώτα επεισόδια, την περιγράφουν ως καθηλωτική, αποκαλυπτική και βαθιά ανθρώπινη. Απόλαυσέ την κάθε Τρίτη στις 21.50 ή on demand όποια στιγμή εσύ θες μέσα από το κανάλι FOX Play.

Τρελαινόμαστε για σειρές. Ειδικά για εκείνες που μας βγάζουν έξω από τα τετριμμένα, που μας ανεβάζουν την αδρεναλίνη και μας γεννούν την έξαψη της περιπέτειας. Όταν ταυτόχρονα είναι προσωποκεντρικές με τρόπο που μας κάνει να διατηρούμε μια αίσθηση οικειότητας με τους ήρωες, η συνταγή είναι μαγική και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην σε κερδίσει.

Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι και το Deep State που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι FOX (ενώ μπορείς να τη δεις και on demand στο FOX Play). Ο πρωταγωνιστής, Mark Strong, υποδύεται τον Max Easton, έναν πρώην κατάσκοπο που έχει αποσυρθεί και επιλέξει μια φιλήσυχη ζωή, όμως αναγκάζεται να μπει ξανά στην ενεργό δράση και μάλιστα δυναμικά, με κίνητρο την εκδίκηση για τον θάνατο του γιου του. Ωστόσο, μέσα από μια σειρά συγκλονιστικών γεγονότων, βρίσκεται στον πυρήνα ενός πολέμου μυστικών υπηρεσιών αλλά και μιας συνομωσίας, που στόχο έχουν να επιφέρουν το χάος στη Μέση Ανατολή και φυσικά να επωφεληθούν από αυτό.

Ο Max εισέρχεται σε ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι μιας και απέναντί του έχει πανίσχυρες εταιρείες, έτοιμες να φτάσουν στα άκρα για να διατηρήσουν τη φήμη τους και να θάψουν τα μυστικά. Με τέτοια βαθιά και εκτεταμένη αλλοτρίωση, ποιον μπορεί να εμπιστευτεί ο Max; Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι; Πώς μπορεί κανείς να το διαπιστώσει; Για να ανακαλύψει όσα κρύβονται πίσω από τις μάσκες, ο Max αναγκάζεται να επανέλθει στην επικίνδυνη και βίαιη ζωή που τόσο επίμονα είχε προσπαθήσει να αφήσει πίσω του.

Γιατί θα το αγαπήσεις  

-Για την βαθιά πολιτική διάσταση της ιστορίας και τα καίρια ερωτήματα που θέτει όσον αφορά τη σχέση ανάμεσα στα δημόσια πρόσωπα και τις μεγάλες βιομηχανίες που επιχειρούν την εκμετάλλευση από τις διεθνείς συγκρούσεις, τις κρίσεις και τις ασταθείς συγκυρίες. Η ιστορία έχει πολλές προεκτάσεις που θα σε κάνουν να προβληματιστείς και να δεις τον κόσμο με πιο υποψιασμένη ματιά.

-Για την δράση του. Τι νόημα έχει μια κατασκοπική σειρά χωρίς συνωμοσίες, ίντριγκες, διαπλοκές ικανές να ρίξουν κυβερνήσεις, αλλά και ταυτόχρονα διασώσεις ομήρων, ανταλλαγές πυροβολισμών και ανθρωποκυνηγητά;.

-Γιατί, στον πυρήνα της, η σειρά είναι ένα συγκινητικό, πολυεπίπεδο δράμα για μια οικογένεια που αντιμετωπίζει ακραίες καταστάσεις, και που όπως συμβαίνει πάντα στις ακραίες καταστάσεις, οι διαπροσωπικές σχέσεις και τα αισθήματα μπαίνουν σε δοκιμασία.

-Για τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες που εμφανίζονται στη σειρά, για τον τρόπο που αυτοί αποκαλύπτονται και που θα σε κερδίσουν. Γιατί όπως μάθαμε ήδη από Homeland, πίσω από κάθε ηρωικό πρωταγωνιστή, υπάρχει ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Και αυτό είναι που κάνει μια ιστορία συγκλονιστική!

Αν μετά από μια σειρά επεισοδίων Deep State, νιώσεις πως θες να αλλάξεις παραστάσεις, απόλαυσε κορυφαία αθλητική δράση για ένα θέαμα που θα σε συναρπάσει ή διάλεξε αγαπημένη ταινία, μέσα από μία πλούσια ταινιοθήκη για να ρίξεις τους τόνους ως το επόμενο επεισόδιο! Γιατί όλα παίζουν στο Vodafone TV!