Νέα κωμική τηλεοπτική σειρά από την Salma Hayek και τον Paul Feig

salma-hayek Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2018

Η χολιγουντιανή σταρ θα πρωταγωνιστεί στη σειρά με «διπλωματικό» χιούμορ που διαδραματίζεται στο Λονδίνο.

Η Salma Hayek είναι κυρίως γνωστή για τις ερμηνείες της στη μεγάλη οθόνη, όμως η καριέρα της ξεκίνησε σε τηλεοπτικές εκπομπές στο Μεξικό. Μετά από μια σειρά guest εμφανίσεων σε σειρές όπως το «Ugly Betty» και το «30 Rock», η Hayek ετοιμάζει να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση σε μια νέα σειρά με τον Paul Feig.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η χολιγουντιανή σταρ θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, ενώ ο Feig θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλότου της σειράς, ενώ θα έχει και ρόλο παραγωγού. Το σενάριο της σειράς φέρει την υπογραφή της Patty Breen, γνωστή από τη δουλειά της στα «Divorce» και «Big Love».

Invision/AP

O Paul Feig έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει τον πιλότο της κωμικής σειράς.

Ο τίτλος της νέα σειράς δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά η Hayek θα υποδυθεί μια πρέσβειρα στο Λονδίνο, οπότε το χιούμορ ενδέχεται να έχει...«διπλωματική» χροιά. Η χρηματοδότηση της σειράς θα έρθει από την Imagine Television, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με το Amazon για τη διανομή.

Τελευταίες ταινίες της Hayek ήταν η κωμωδία «Drunk Parents» του Fred Wolf με τον Alec Baldwin, καθώς και το δράμα «The Hummingbird Project» της Kim Nguyen με τον Jesse Eisenberg και τον Alexander Skarsgård. Ο Feig πρόσφατα σκηνοθέτησε το ριμέικ των «Ghostbusters» και την τηλεταινία «Girls Code», ενώ έχει εργαστεί με επιτυχία στην τηλεόραση, σε σειρές όπως το «Arrested Development», το «Freaks And Geeks», την αμερικάνικη εκδοχή του «The Office» και πλήθος άλλων.