O Burt Reynolds προστίθεται στο καστ της επόμενης ταινίας του Quentin Tarantino

burt-reynolds Kevork Djansezian
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2018

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Burt Reynolds για έναν ρόλο στο «Once Upon A Time In Hollywood».

Ο Burt Reynolds φαίνεται πως θα είναι η επόμενη μεγάλη προσθήκη στο καστ της νέας ταινίας του Quentin Tarantino με τίτλο «Once Upon A Time In Hollywood». Ο 82χρονος ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σκηνοθέτη και εφόσον τα βρουν οι δυο πλευρές, θα είναι η πρώτη συνεργασία τους.

Σύμφωνα άρθρο του Deadline, ο Reynolds βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ενσαρκώσει τον George Spahn, ο οποίος νοίκιαζε τις εκτάσεις γης και το ράντσο που κατείχε σε στούντιο για το γύρισμα ταινιών γουέστερν. Ο Charles Manson είχε έρθει σε συμφωνία με τον Spahn, ώστε αυτός και οι ακόλουθοί του να μένουν εκεί, με σεξουαλικό αντάλλαγμα από τις γυναίκες της «οικογένειας» και βοήθεια με τις καθημερινές δουλειές στο ράντζο.

Reuters

O DiCaprio θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τον Tarantino.

Εκτός όμως από τον Reynolds, ο Tarantino φαίνεται πως έχει στο στόχαστρό του κι άλλους βετεράνους ηθοποιούς με τους οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως τους Michael Madsen, Kurt Russell και Tim Roth, για μια σειρά μικρών ρόλων. Πρωταγωνιστές στην ταινία θα είναι ο Leonardo DiCaprio και ο Brad Pitt, ενώ η Margot Robbie βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο της Sharon Tate. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα υποδυθεί τον Manson.

Στόχος του σκηνοθέτη είναι να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να κάνει την πρεμιέρα του τον Αύγουστο του 2018.