Το Netflix θα έχει 1.000 πρωτότυπες σειρές και ταινίες μέχρι το τέλος του 2018

netflix
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2018

Σύμφωνα με τα φιλόδοξα σχέδια της πλατφόρμας streaming, αναμένονται άλλες 470 νέες σειρές και ταινίες φέτος.

Δεν είναι μυστικό πως το Netflix βρίσκεται μονίμως σε αναζήτηση νέου υλικού και έχει θέσει υψηλούς στόχους για το 2018. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η πλατφόρμα streaming επένδυσε περίπου έξι δισεκατομμύρια δολάρια σε πρωτότυπες σειρές και ταινίες το 2017 και πλέον έχει θέσει ακόμα ψηλότερους στόχους για φέτος.

Σύμφωνα με το μεγάλο αφεντικό του Netflix, Ted Sarandos, στόχος του είναι να έχει συνολικά 1.000 πρωτότυπες σειρές και ταινίες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για να πετύχει τον φιλόδοξο στόχο, το Netflix πρέπει να αποκτήσει άλλες 470 σειρές και ταινίες μέχρι το τέλος του 2018.

AP / Elise Amendola

«Οι δημιουργοί με τους οποίους συζητάμε βλέπουν Netflix και θέλουν να είναι στο δίκτυό μας», εξήγησε ο Sarandos στο MoffettNathanson Media & Communications Summit της Νέας Υόρκης την περασμένη Δευτέρα. «Μπορούμε να εξασφαλίσουμε αυτές τις σειρές έχοντας εξαιρετική φήμη με ταλέντα, ένα brand με το οποίο ο κόσμος θέλει να συνεταιρίζεται και ένα καλό ιστορικό διανομής» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Βέβαια, με ένα budget 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για φέτος και πολλούς δημιουργούς να καλοβλέπουν το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας (αν και υπάρχουν εξαιρέσεις), το μόνο πρόβλημα είναι ενδεχομένως ο παράγοντας χρόνος.