Η Dua Lipa είναι το φαβορί για το soundtrack του επόμενου Τζέιμς Μποντ

dua-lipa Vianney Le Caer
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2018

Ο Ed Sheeran πάντως έχει ήδη γράψει το δικό της μουσικό θέμα εδώ και τρία χρόνια, για κάθε ενδεχόμενο.

Αφού οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ τα βρήκαν επιτέλους με τον Daniel Craig και τον Danny Boyle, έχουν αρχίσει τις έρευνες και συζητήσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές της 25ης ταινίας της σειράς. Αναφορικά με το soundtrack της ταινίας, οι παραγωγοί δεν έχουν κρύψει την προτίμηση τους για την Adele, αλλά ήδη εξετάζουν άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Ο Craig συμφώνησε να παίξει τον μυστικό πράκτορα για μια τελευταία φορά.

Σύμφωνα με το βρετανικό Capital FM, η Dua Lipa φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί για να τραγουδήσει το μουσικό θέμα της επόμενης ταινίας του «007». Στην σχετική λίστα που έχουν συντάξει τα γραφεία στοιχημάτων ακολουθούν η Adele, ο Ed Sheeran και η Jessie J. Σε πρόσφατα δημοσιεύματα έχει γίνει λόγος για συνομιλίες με την Beyoncé, οπότε όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ο Sheeran από την πλευρά του αποκάλυψε τον περασμένο Δεκέμβριο πως έχει ήδη γράψει μουσική για μια ταινία του Τζέιμς Μποντ. «Για τον Μποντ έχω ένα μουσικό θέμα εδώ και τρία χρόνια, για κάθε περίπτωση» δήλωσε στην εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Late Show» του RTÉ. «Δεν θα το πω, γιατί κάποιος μπορεί να το κλέψει, αλλά είναι καλό» συμπλήρωσε στην συνέχεια ο Sheeran.