Στήριξη στον Woody Allen από το θετό του γιο, Moses Farrow

woody-allen Andrew Medichini
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2018

Από την άλλη, η Dylan Farrow επιμένει: «Ο αδερφός μου είναι ένα προβληματικό άτομο, λυπάμαι τόσο πολύ που το κάνει αυτό».

Ο θετός γιος του Woody Allen, ο Moses Farrow, εξέφρασε τη στήριξή του στον πατέρα του σε σχέση με τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης από την Dylan Farrow. Το 1992, η Dylan Farrow είχε καταγγείλει τον Allen για κακοποίηση όταν ήταν επτά χρονών, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί έρευνα. Τελικά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και ο Allen αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Farrow.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Moses Farrow εκφράζει τη στήριξή του στον Woody Allen, καθώς το 2017 εξέδωσε έναν βιβλίο για τις καταγγελίες τις αδερφής του. Σε μια νέα ανάρτηση στο blog του, ο Moses Farrow εξηγεί πως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά, επειδή θεωρεί πως γίνονται «απίστευτα ανακριβείς και παραπλανητικές επιθέσεις» κατά του πατέρα του, ο οποίος «συνεχίζει να καταδικάζεται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε», αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του.

Στη συνέχεια, ο Farrow διαψεύδει τους ισχυρισμούς της αδερφής του, λέγοντας πως για πολλά χρόνια η Dylan και ο Allen είχαν μείνει μόνοι τους στο σπίτι «χωρίς την παραμικρή υποψία» ανάρμοστης συμπεριφοράς, οπότε το βρίσει δύσκολο να πιστέψει ότι στα 56 του αποφάσισε να γίνει παιδόφιλος. Ο Farrow κατηγόρησε τη μητέρα του, Mia Farrow, για σωματική και ψυχολογική βία, εξηγώντας: «Η ζωή κάτω από τη στέγη της μητέρας μου ήταν αδύνατη εάν δεν έκανες ακριβώς αυτό που σου έλεγαν».

Απαντώντας στον Moses, η Dylan σχολίασε πως η ανάρτηση ήταν μια απόπειρα να αποπροσανατολίσει και να ρίξει το φταίξιμο στη Mia Farrow. Παράλληλα εξήγησε πως η ανάρτησή του «εύκολα διαψεύδεται» καθώς είναι γεμάτη αντιφάσεις σε σχέση με αυτά που είχε πει ο ίδιος στο παρελθόν, ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη στάση του Moses. «Ο αδερφός μου είναι ένα προβληματικό άτομο, λυπάμαι τόσο πολύ που το κάνει αυτό» κατέληξε η Dylan Farrow.