Πώς σας φαίνεται ο John Malkovich ως Πουαρό;

John-malkovich
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Ο βετεράνος ηθοποιός θα υποδυθεί τον θρυλικό Βέλγο επιθεωρητή σε μια νέα μεταφορά του «Φόνοι κατ' αλφαβητική σειρά».

Μετά τον Orson Welles, τον Albert Finney και τον Kenneth Branagh, ήρθε η ώρα του John Malkovich να ενσαρκώσει τον διάσημο Βέλγο επιθεωρητή, Ηρακλή Πουαρό, της Agatha Christie, σε μια νέα παραγωγή του BBC. Ο Malkovich θα παίξει το ρόλο σε μια νέα μίνι σειρά τριών επεισοδίων του «Φόνοι κατ' αλφαβητική σειρά», ενός εκ των πιο ποιοτικών μυθιστορημάτων της Christie.

Στη σειρά θα εμφανιστούν επίσης οι Rupert Grint, Andrew Buchan, Eamon Farren, Tara Fitzgerald, Bronwyn James και Freya Mavor. Σκηνοθέτης της μίνι σειράς θα είναι ο Alex Gabassi, ενώ ο Farah Abushwesha θα εκτελέσει χρέη παραγωγού. Τη μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος θα αναλάβει η Sarah Phelps, η οποία έχει προταθεί για BAFTA. Τα γυρίσματα της σειρά θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα.

ITV

O David Suchet είχε παίξει τον Ηρακλή Πουαρό στις 13 σεζόν της ομώνυμης σειράς του ITV, από το 1989 έως το 2013.

Ο Πουαρό έχει αποτελέσει ιδιαίτερα αγαπητή φιγούρα στη μικρή οθόνη, με τον David Suchet να έχει την μεγαλύτερη εμπειρία στον ρόλο χάρη στη σειρά «Poirot» του ITV. Τον ίδιο χαρακτήρα έχουν υποδυθεί επίσης ο Alfred Molina και ο Peter Ustinov, μεταξύ πολλών άλλων.