Μετά τον Han Solo έρχεται η σειρά του Boba Fett

star-wars-boba-fett
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Ο μυστηριώδης κυνηγός επικηρυγμένων θα αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο της επόμενης αυτοτελούς ταινίας «Star Wars».

Η Disney και η Lucasfilm μπορεί να έχουν ανακοινώσει τα φιλόδοξα σχέδιά τους για μια ταινία «Star Wars» κάθε χρόνο, αλλά οι πληροφορίες για τις επόμενες ταινίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Παράλληλα με τη σίκουελ τριλογία, η Lucasfilm ξεκίνησε μια ανθολογία αυτοτελών ταινιών που στόχο έχουν να εξερευνήσουν ιστορίες διαφόρων χαρακτήρων και γεγονότων στη μυθολογία της σειράς.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει δύο ταινίες στην ανθολογία – το «Rogue One» και το «Solo» – και η Lucasfilm αρχίζει να βάζει μπρος τα σχέδιά της για την επόμενη. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο James Mangold θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία της ανθολογίας, η οποία θα εστιάσει στον θρυλικό κυνηγό επικηρυγμένων, Boba Fett.

Ο μυστηριώδης και λιγομίλητος Boba Fett είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στις ταινίες της πρώτης τριλογίας, όπου καταδίωκε τον Han Solo για λογαριασμό του Jabba the Hutt. Στην πρίκουελ τριλογία αποκαλύπτεται πως είναι κλώνος του Jango Fett (ενός άλλου κυνηγού επικηρυγμένων) και γενετικός «αδερφός» των κλώνων που πολέμησαν στο πλευρό των Τζεντάι.

Η νέα ταινία, εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, ενδέχεται να λάβει χώρα πριν την εμφάνισή του στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, «Μια νέα ελπίδα», ή μετά τον φαινομενικό θάνατό του στο έκτο επεισόδιο, την «Επιστροφή των Τζεντάι». Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά οι Alden Ehrenreich και Donald Glover, καθώς ο Boba Fett είχε «πλούσιο παρελθόν» με τον Han Solo.

Lucasfilm

Παράλληλα με την ταινία για τον Boba Fett, υπάρχουν σκέψεις για μια με τον Obi-Wan Kenobi, δάσκαλο των Anakin και Luke Skywalker. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός, Stephen Daldry, φέρεται να προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Disney για την ταινία, ενώ ο Ewan McGregor έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να παίξει ξανά τον ρόλο.