Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Danny Boyle στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

danny-boyle Vianney Le Caer
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Η Universal θα αναλάβει τη διανομή της 25ης ταινίας του θρυλικού «007» σε όλες τις χώρες εκτός της Μεγάλης Βρετανίας.

Μετά τη συμφωνία με τον Daniel Craig, οι παραγωγοί της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ βρήκαν σκηνοθέτη και έβγαλαν άκρη με τα δικαιώματα διανομής. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EON Productions, η Universal έχει τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής, ενώ ο Danny Boyle είναι και επίσημα ο σκηνοθέτης.

Το ενδιαφέρον και η εμπλοκή του Boyle είχε γνωστή εδώ και λίγους μήνες, αφού ο σκηνοθέτης φέρεται να εργάζεται πάνω στο σενάριο με τον τακτικό συνεργάτη του, John Hodge. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους βρετανικούς κινηματογράφους στα τέλη Οκτωβρίου του 2019.

«Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι ο εξαιρετικά ταλαντούχος Danny Boyle θα σκηνοθετήσεις τον Daniel Craig στην πέμπτη του εμφάνιση ως Τζέιμς Μποντ, στην 25η ταινία του franchise» δήλωσαν οι παραγωγοί της EON Productions, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα θρυλικά Pinewood Studios της Αγγλίας τον Δεκέμβριο, με την MGM να έχει τη διανομή στην Βρετανία και τη Universal την παγκόσμια διανομή. Επόμενος στόχος θα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος καλλιτέχνης για το μουσικό θέμα της ταινίας.