Όταν ο Brad Pitt απείλησε τον Harvey Weinstein για την τιμή της Gwyneth Paltrow

harvey-weinstein-gwyneth-paltrow-brad-pitt
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2018

Ο πρώην ισχυρός παραγωγός είχε επιχειρήσει να «φλερτάρει» με την ανερχόμενη Gwyneth Paltrow το 1995.

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως ο Brad Pitt απείλησε να σκοτώσει τον Harvey Weinstein το 1995, όταν ο ισχυρός τότε παραγωγός «φλέρταρε» μαζί της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Η Paltrow αποκάλυψε την είδηση σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον Howard Stern.

BEI/Shutterstock

To συμβάν με τον Weinstein φέρεται να έγινε το 1995.

Όπως εξήγησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είχε βρεθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον παραγωγό, ο οποίος της ζήτησε να του κάνει μασάζ. «Ήταν περίεργο, ήμουν μόνη στο δωμάτιο μαζί του, ήταν εντελώς ξαφνικό» σχολίασε η Paltrow. Η κίνηση του Weinstein άφησε την Paltrow σοκαρισμένη, η οποία ενημέρωσε άμεσα τον Brad Pitt, με τον οποίο διατηρούσε σχέση εκείνη την εποχή.

Λίγο αργότερα, ο Weinstein, η Paltrow και ο Pitt παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα μιας παραγωγής του «Άμλετ» στο Μπρόντγουεϊ. Σύμφωνα με την Paltrow, ο Pitt αντιμετώπισε τον Weinstein λέγοντας το πώς εάν την ξανακάνει να νιώσει άβολα, θα τον σκοτώσει. «Ήταν φανταστικό, χρησιμοποίησε τη φήμη και τη δύναμή του για να με προστατέψει σε μια εποχή που δεν είχα φήμη ή δύναμη».

AP / Julio Cortez

O Harvey Weinstein έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Weinstein παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο των ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Ο ίδιος ο Weinstein αρνείται «κατηγορηματικά» τις κατηγορίες.