Ποιος οσκαρικός σκηνοθέτης θα αποκτήσει το δικό του action figure;

guillermo-del-toro-zoom
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2018

Η πρωτότυπη φιγούρα από τη NECA θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο σε περιορισμένο αριθμό και κοστίζει 40 δολάρια.

Το merchandise αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του marketing μιας ταινίας και περιλαμβάνει τα πάντα από παιχνίδια και εφαρμογές, μέχρι ρούχα και είδη σπιτιού. Στην περίπτωση των παιχνιδιών, οι κεντρικοί χαρακτήρες μιας ταινίας συνήθως γίνονται action figures, αλλά η NECA – μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών βασισμένων σε ταινίες – ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μια φιγούρα με έναν «αφανή» ήρωα του κινηματογράφου: τον σκηνοθέτη.

Στην ανακοίνωσή της η NECA αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει μια πλαστική φιγούρα του Guillermo del Toro, στο πλαίσιο της επερχόμενης σειράς που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη. Η σειρά μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει φιγούρες με τέρατα και χαρακτήρες από ταινίες του del Toro, όπως το «Στη ράχη του διαβόλου» και το «Ο λαβύρινθος του Πάνα».

NECA

Σύμφωνα με την περιγραφή της NECA, η φιγούρα έχει ρούχα από πραγματικό ύφασμα (και όχι πλαστικό) και περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του σημειωματάριου του σκηνοθέτη από τον «Λαβύρινθο του Πάνα», με σημειώσεις και σκίτσα του ιδίου. Δυστυχώς όμως οι φανς του del Toro θα δυσκολευτούν λίγο να την αποκτήσουν, αφού θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό στο επερχόμενο Comic-Con που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Ντιέγκο τον Ιούλιο, ενώ θα κοστίζει 40 δολάρια.