Η Emilia Clarke μιλά για τα τελευταία της γυρίσματα στο «Game of Thrones»

emilia-clarke-thrones
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2018

Έδωσε αινιγματικές πληροφορίες για τη τύχη της Daenerys Targaryen στον τελευταίο κύκλο της σειράς φαντασίας.

Η επική σειρά φαντασίας «Game of Thrones» θα ολοκληρωθεί με την όγδοη σεζόν, η οποία θα προβληθεί το 2019. Έχοντας μάθει από τα σοβαρά προβλήματα κατά την έβδομη σεζόν, οι παραγωγοί έχουν πάρει μέτρα ώστε να μη διαρρεύσουν πληροφορίες ή spoiler για το μεγάλο φινάλε. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Emilia Clarke να μιλήσει – κάπως αινιγματικά – για τις τελευταίες σκηνές που γύρισε.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Βρετανίδα ηθοποιός έδωσε λίγες πληροφορίες για τις τελευταίες της σκηνές ως Daenerys Targaryen. Η Clarke εξήγησε πως η εμπειρία την «πείραξε», όπως και η γνώση πως η τελική εμφάνισή της θα στιγματίσει τον χαρακτήρα της. Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε «περίεργα πράγματα» που θα κάνει η Daenerys, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Clarke επιβεβαίωσε ορισμένες θεωρίες των φανατικών θαυμαστών της σειράς, λέγοντας πως θα γυρίσει για πρώτη φορά σκηνές με τα μεγάλα αστέρια Sophie Turner (Sansa Stark) και Maisie Williams (Arya Stark). Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν θα ολοκληρωθούν στο τέλος του 2018 και το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί τον Απρίλιο του 2019.