H J.K. Rowling ήδη ξεκίνησε να γράφει το σενάριο για τα «Φανταστικά ζώα 3»

fantastic-beasts-2-poster-teaser
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μετά σκοπεύει να γράψει ένα βιβλίο για παιδία έξω από τον κόσμο του Χάρι Πότερ και της μαγείας.

Το προσεχή Νοέμβριο θα κάνει την πρεμιέρα του το δεύτερο μέρος της πρίκουελ σειράς του Χάρι Πότερ, το «Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ», αλλά η δημιουργός της σειράς, J.K. Rowling, έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω στο σενάριο της τρίτης ταινίας.

Η Rowling έκανε την αποκάλυψη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. «Μόλις ολοκλήρωσα το τέταρτο μυθιστόρημα Galbraith, το “Lethal White”  και τώρα γράφω το σενάριο για το “Φανταστικά ζώα 3”. Μετά θα γράψω ένα βιβλίο για παιδιά. Παίζω με την ιδέα μιας ιστορίας έξω από τον κόσμο του Χάρι Πότερ και της μαγείας για περίπου έξι χρόνια τώρα, οπότε ήρθε η ώρα να την γράψω» δήλωσε η συγγραφέας.

Στη νέα ταινία, ο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ – τον οποίο υποδύεται ξανά ο Johnny Depp – έχει δραπετεύσει από τη φυλακή και ετοιμάζει ένα νέο, σατανικό σχέδιο. Έτσι λοιπόν ο Νιουτ Σκαμάντερ (Eddie Redmayne) και ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Jude Law) θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τον σκοτεινό μάγο. Το «Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου.