Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Top Gun 2»

top-gun
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο Tom Cruise μοιράστηκε μια πρώτη φωτογραφία από το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Μετά από πολλά χρόνια, η συνέχεια του «Top Gun» έχει μπει στο στάδιο της παραγωγής. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Tom Cruise είχε συμφωνήσει με τους παραγωγούς, και την Τετάρτη ο ηθοποιός ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων του «Top Gun: Maverick».

Στη φωτογραφία ο Cruise διακρίνεται να κοιτά ένα αεροσκάφος ενώ φορά την ειδική στολή πιλότου και κρατά το κράνος του με την επιγραφή «Maverick». Στη φωτογραφία υπάρχει η φράση «Fell the need», ενώ ο ηθοποιός έχει συμπεριλάβει το hashtag #Day1, εννοώντας την πρώτη μέρα γυρισμάτων. Το TMZ εξασφάλισε ορισμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δείχνουν τον Cruise να οδηγεί τη μηχανή του.

Μέχρι στιγμής ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή της συνέχειας, με τον χαρακτήρα του Tom Cruise να επιστρέφει ως εκπαιδευτής νεαρών πιλότων, σε έναν κόσμο όπου τα μη επανδρωμένα σκάφη χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο. Ο ανταποκριτής των LA Times, Matt Pearce, είχε σχολιάσει με μια δόση χιούμορ, πως ο Tom Cruise τώρα είναι εκπαιδευτής στη σχολή Top Gun και «όλοι οι μαθητές του είναι drones, είναι ο μόνος ηθοποιός στην ταινία».

Σκηνοθέτης φημολογείται πως είναι ο Joseph Kosinski, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο ακόμα. Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Peter Craig και Justin Marks, ενώ παραγωγός για λογαριασμό των Paramount και Skydance είναι ο Jerry Bruckheimer. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της τον Ιούλιο του 2019.