Angelina Jolie και David Oyelowo σε ένα δραματικό, αλλά παραμυθένιο πρίκουελ

angelina-Jolie-david-oyelowo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συνέβη πριν πάει η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Πίτερ Παν στην Χώρα του Ποτέ;

Η Angelina Jolie και ο David Oyelowo βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσουν στη δραματική ταινία φαντασίας, «Come Away», το οποίο θα σκηνοθετήσει η βραβευμένη με Όσκαρ Brenda Chapman. Η Marissa Kate Goodhill έγραψε το σενάριο της ταινίας, η οποία θα αποτελέσει συμπαραγωγή της βρετανικής Fred Films και της εταιρείας παραγωγής του Oyelowo, την Yoruba Saxon Productions.

Στο «Come Away» ο Πίτερ Παν και η Αλική είναι αδέρφια.

Το «Come Away» λειτουργεί ως πρίκουελ στην «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων» αλλά και στον «Πίτερ Παν». Προτού πάει η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Πίτερ Παν στη Χώρα του Ποτέ, ήταν αδέρφια. Όταν ο μεγαλύτερος αδερφός τους πεθαίνει σε ένα τραγικό δυστύχημα, η Αλίκη και ο Πίτερ επιχειρούν να σώσουν τους γονείς τους (τους οποίους θα υποδυθούν η Jolie και ο Oyelowo) από την απόγνωση και τη θλίψη. Τελικά οι δύο ήρωες θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον κόσμο της φαντασίας.

Η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί στην συνέχεια του «Maleficent», τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει στα Pinewood Studios της Αγγλίας.

Η Brenda Chapman τόνισε πως ανυπομονεί να συνεργαστεί με την Jolie και τον Oyelowo, λέγοντας πως θα φέρουν μια «όμορφη χημεία και βάθος» στην ιστορία. Η σεναριογράφος, από την πλευρά της, εξήγησε πως η Chapman έχει τεράστια εμπειρία στην δημιουργία φανταστικών κόσμων και εκθείασε τη στοχαστική προσέγγισή της στον κινηματογράφο καθώς και το εξαιρετικό ταλέντο της. Στόχος των παραγωγών είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στη Μεγάλη Βρετανία, πριν αναγκαστεί η Jolie να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα του «Maleficent 2».