Ο ηρωισμός του Benedict Cumberbatch στους δρόμους του Λονδίνου

dr-strange
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο Βρετανός ηθοποιός θύμισε λίγο τον Dr. Strange και πολέμησε μια συμμορία ληστών στο κέντρο του Λονδίνου.

Μπορεί να είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Σέρλοκ Χολμς στην πρόσφατη παραγωγή του BBC, αλλά ο Benedict Cumberbatch θύμισε περισσότερο τον Dr. Strange σε μια πρόσφατη περιπέτειά του. Σύμφωνα με την βρετανική Sun, ο ηθοποιός κατάφερε να διώξει μια συμμορία που επιχειρούσε να ληστέψει έναν διανομέα φαγητού στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Cumberbatch είχε πάρει ένα ταξί Uber, όταν παρατήρησε πως τέσσερις άνδρες παρενοχλούσαν έναν διανομέα φαγητού της υπηρεσίας Deliveroo. Ο οδηγός, Manuel Dias, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός βγήκε από το αυτοκίνητο και απομάκρυνε τους τέσσερις ληστές. Ο Dias δήλωσε πως συνόδεψε τον Cumberbatch γιατί «φαίνεται ότι ήξερε ακριβώς τι να κάνει» και ήταν «πολύ γενναίος».

Invision/AP / Jordan Strauss

Ο ηθοποιός φέρεται να είπε στους τέσσερις ληστές να αφήσουν τον διανομέα ήσυχο. Οι τέσσερις επιχείρησαν να χτυπήσουν τον Cumberbatch, αλλά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν να φύγουν τρέχοντας. Ο Dias εξήγησε πως ο Cumberbatch βοήθησε τον διανομέα και του έδωσε μια αγκαλιά, ενώ επέμεινε πως δεν είναι ήρωας. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβάν έγινε κοντά στην Baker Street, όπου βρίσκεται το «σπίτι» του θρυλικού ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χολμς.

Όταν ρωτήθηκε για την ενέργειά του, ο ηθοποιός απάντησε αφοπλιστικά «Το έκανα, γιατί έπρεπε». Οι αστυνομικές αρχές του Λονδίνου έχουν καταγράψει το περιστατικό, αλλά δεν κατονομάζει πουθενά τον διάσημο ηθοποιό, όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις.