Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια για το ριμέικ της ταινίας «Νεκροταφείο ζωντανών»

amy-seimetz
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

H Amy Seimetz θα παίξει στην νέα κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος τρόμου του Stephen King.

Τα έργα του Stephen King έχουν μπει στο στόχαστρο των μεγάλων στούντιο στο Χόλυγουντ τους τελευταίους μήνες, με την Paramount Pictures να σχεδιάζει ένα ριμέικ της μεταφοράς της ταινίας «Νεκροταφείου ζωντανών» που σκηνοθέτησε η Mary Lambert το 1989. Τη νέα μεταφορά του μυθιστορήματος του King έχουν αναλάβει να σκηνοθετήσουν οι Kevin Kolsch και Dennis Widmyer, το δίδυμο πίσω από την ταινία τρόμου «Starry Eyes».

Οι John Lithgow και Jason Clarke θα συμπρωταγωνιστήσουν με την Amy Seimetz.

Πρωταγωνιστές του ριμέικ θα είναι η Amy Seimetz, ο John Lithgow και ο Jason Clarke, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή των David Kajganich, Matt Greenberg και Jeff Buhler. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Seimetz θα υποδυθεί τη μητέρα της οποίας το παιδί προκαλεί τη «μεταφυσική αναστάτωση» στον πίσω κήπο του σπιτιού της. Εκεί βρίσκεται ένα νεκροταφείο κατοικίδιων ζώων ένα εκ των οποίων επιστρέφει από την κόλαση για να σπείρει τον τρόμο. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019.

Η κινηματογραφική εκδοχή του 1989 σημείωσε τεράστια επιτυχία και θεωρείται μια από πιο πιστές μεταφορές έργου του King στη μεγάλη οθόνη.

Το πρωτότυπο βιβλίο του King εκδόθηκε το 1983 και θεωρείται ένα από τα κλασσικά του. Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε την ιδέα για το μυθιστόρημα το 1978, όταν επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο του Μέιν, από όπου αποφοίτησε, για να διδάξει. Εκείνη την περίοδο η οικογένεια είχε νοικιάσει ένα σπίτι σε πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Όρινγκτον, όπου πολλά κατοικίδια ζώα είχαν σκοτωθεί. Παιδιά της γειτονιάς είχαν δημιουργήσει ένα νεκροταφείο για τα κατοικίδιά τους σε ένα κοντινό χωράφι, το οποίο αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ο King όταν σκοτώθηκε η γάτα της κόρης του.