Η μουσική της Dolly Parton στο επίκεντρο νέας σειράς του Netflix

dolly-parton Matt Baron
ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα ζωντανέψω τα αγαπημένα μου τραγούδια» δήλωσε για το νέο project της.

Η σταρ της country, Dolly Parton, έφτασε σε συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή μιας σειράς βασισμένης στα πιο γνωστά της τραγούδια. Τα οχτώ επεισόδια της σειράς φιλοδοξούν να «ζωντανέψουν» τις μεγάλες επιτυχίες της Dolly Parton, η οποία θα έχει ρόλο τόσο μπροστά στην κάμερα – ως πρωταγωνίστρια και ερμηνεύτρια – όσο και πίσω από αυτήν ως εκτελεστικός παραγωγός και μουσικοσυνθέτρια.

 «Ως τραγουδοποιός, πάντα μου άρεσε να αφηγούμαι ιστορίες μέσω της μουσικής μου. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ζωντανέψω ορισμένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια με το Netflix. Ελπίζουμε πως η εκπομπή μας θα εμπνεύσει και θα ψυχαγωγήσει οικογένειες και κόσμο από όλες τις γενιές» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η Parton είχε συνάψει μια αντίστοιχη συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC το 2015. Τότε είχε εκχωρήσει τα σχετικά δικαιώματα για τη μουσική της και πτυχές της ζωής της, τα οποία αποτέλεσαν βάση για δύο τηλεταινίες σε σκηνοθεσία Stephen Herek, το «Dolly Parton's Coat of Many Colors» το 2015 και το «Dolly Parton's Christmas of Many Colors: Circle of Love» το 2016.