O Matthew McConaughey στο τρέιλερ του «White Boy Rick» είναι απολαυστικός

white-boy-rick
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο oσκαρικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία για τη ζωή του νεότερου εμπόρου ναρκωτικών των ΗΠΑ.

Η τελευταία φορά που ο Matthew McConaughey έπαιξε σε μια ταινία βασισμένη σε πραγματική ιστορία για ανθρώπους που εμπορεύονται ναρκωτικά, κέρδισε ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dallas Buyers Club». Φαίνεται λοιπόν πως ο ηθοποιός έχει βάλει στόχο άλλο ένα βραβείο, αφού πρωταγωνιστεί στην ταινία «White Boy Rick», η οποία αφηγείται την ιστορία ενός εκ των πιο διαβόητων και νεότερων σε ηλικία εμπόρων ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο McConaughey θα παίξει τον ρόλο του Richard Wershe, ενός εργάτη στις αυτοκινητοβιομηχανίες του Ντιτρόιτ τη δεκαετία του 1980. Στην ηλικία των 14 ετών, ο γιος του Richard Wershe Jr. αρχικά γίνεται πληροφοριοδότης για τις τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές και στη συνέχεια ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών της χώρας.

Στα 17 του συλλαμβάνεται με σχεδόν οχτώ κιλά κοκαΐνης στην κατοχή του και καταδικάζεται σε ισόβια φυλάκιση. Η υπόθεση του Wershe είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο κατά πόσο η εργασία του ως πληροφοριοδότης επηρέασε την εξέλιξ;h του στο έγκλημα. Ο ίδιος ισχυριζόταν πως καταδικάστηκε επειδή με τις πληροφορίες του κατάφερε να βάλει τέρμα στη δράση διεφθαρμένων αστυνομικών και του ανηψιού του δημάρχου του Ντιτρόιτ. Τελικά αποφυλακίστηκε το 2017, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Το «White Boy Rick» σκηνοθετεί ο Yann Demange, γνωστός για τη δουλειά του στο δραματικό θρίλερ «'71» και τις τηλεοπτικές σειρές «Dead Set», «Top Boy» και «Secret Diary of a Call Girl», ενώ το σενάριο έγραψαν οι Andy Weiss, Logan Miller και Noah Miller. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της προσεχές φθινόπωρο.