Γίνεται «Top Gun: Maverick» χωρίς τον «Iceman»;

top-gun-iceman-val-kilmer
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Επισημοποιήθηκε η συμμετοχή του Val Kilmer στην πολυαναμενόμενη συνέχεια που κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2019.

Μετά από πολλά χρόνια, ξεκίνησε επιτέλους η παραγωγή της συνέχειας του «Top Gun», με τον Tom Cruise μάλιστα να μοιράζεται μια πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας. Σκηνοθέτης είναι ο Joseph Kosinski, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Eric Warren Singer, Peter Craig και Justin Marks.

Σύμφωνα με άρθρο του The Wrap, ο Val Kilmer έχει συμφωνήσει με τους παραγωγούς τού «Top Gun: Maverick» για να ενσαρκώσει για άλλη μια φορά τον Tom «Iceman» Kazansky. Στο παρελθόν, ο Kilmer είχε αφήσει υπόνοιες ότι θα επέστρεφε στη συνέχεια, αλλά αργότερα πήρε τα σχόλια του πίσω, ισχυριζόμενος πως η παραγωγή του σίκουελ είχε πολύ δρόμο ακόμα.

Μέχρι στιγμής ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση της ταινίας, αλλά, σύμφωνα με δηλώσεις του ανταποκριτή των LA Times, Matt Pearce, ο «Maverick» παραμένει πιλότος. Πλέον όμως ο Maverick έχει τον ρόλο του εκπαιδευτή, σε έναν κόσμο όπου τα μη επανδρωμένα drone αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη χρήση και υποκαθιστούν σιγά-σιγά τους πιλότους.

Ο «Iceman» ήταν ο βασικός αντίζηλος του χαρακτήρα του Cruise στην πρωτότυπη ταινία του Tony Scott, αλλά μετά το γεμάτο σασπένς φινάλε της ταινίας, ο χαρακτήρας του Kilmer αλλάζει άποψη και «παραδέχεται» τον ήρωα της ταινίας. Μένει να φανεί λοιπόν ποιον ρόλο θα έχει ο «Iceman» στο σίκουελ και πώς θα έχει εξελιχθεί η σχέση του με τον «Maverick».