Έρχεται η πρίκουελ σειρά του «Game of Thrones»

game-of-thrones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Jane Goldman και George R.R. Martin σχεδιάζουν ένα spin off που διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν την κεντρική σειρά.

Το περασμένο έτος έγινε γνωστό πως το HBO είχε αρχίζει συζητήσεις με σεναριογράφους για την προοπτική spin off σειρών βασισμένων στο «Game of Thrones». Από τις διάφορες προτάσεις που είχαν στα χέρια τους, φαίνεται τελικά πως αυτή της Jane Goldman (μια εκ των σεναριογράφων του «Kingsman») έχει λάβει το «πράσινο φως» και το HBO έχει παραγγείλει έναν πιλότο.

Όπως είναι φυσικό, η υπόθεση της σειράς που έχει προτείνει η Goldman παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, το σενάριο φέρεται να είναι βασισμένο σε μια ιστορία που έγραψε ο συγγραφέας και δημιουργός του «Game of Thrones», George R.R. Martin. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η σειρά θα αφηγείται την αρχαία ιστορία του Westeros, στη χρυσή εποχή των ηρώων.

Η σειρά φιλοδοξεί να ξεχωρίσει αρκετά σε σχέση με την κεντρική ιστορία του «Game of Thrones» και σκοπεύει να αποκαλύψει την πραγματική καταγωγή των White Walkers, τους μύθους των Stark καθώς και μυστήρια στην ανατολή του μαγικού κόσμου του Martin.

Το επόμενο βήμα θα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος σκηνοθέτης και ένα καστ, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό πότε θα προβληθεί στην τηλεόραση. Σίγουρα πάντως στο HBO δεν βιάζονται ιδιαίτερα – ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones» θα προβληθεί το 2019 – αν και το Amazon καραδοκεί με τη δική του σειρά βασισμένη στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».