Η ιστορία του «Stranger Things» συνεχίζεται μέσω μιας νέας σειράς βιβλίων

stranger-things
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μέχρι να έρθει ο τρίτος κύκλος, οι φανς της σειράς θα μπορούν να απολαύσουν behind the scenes βιβλία και πρίκουελ μυθιστορήματα.

Οι δημιουργοί του «Stranger Things» έχουν ξεκαθαρίσει πως δε σκοπεύουν να συνεχίσουν τη σειρά επ’ άπειρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ιστορία τελειώνει εκεί. Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για spin off σειρές, αλλά οι φανς του «Stranger Things» θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα μυστήρια φαινόμενα στην πόλη Χόκινς σε μια νέα σειρά βιβλίων.

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix έχει έρθει σε συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House και ήδη έγιναν γνωστά ορισμένα στοιχεία για τα τρία πρώτα βιβλία βασισμένα στη σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου. Αντίστοιχα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει για άλλα μεγάλα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά franchises επιστημονικής φαντασίας, όπως το «Doctor Who» και το «Star Wars».

H μητέρα της Eleven θα βρεθεί στο επίκεντρο του πρίκουελ μυθιστορήματος της Gwenda Bond που κυκλοφορεί την άνοιξη του 2019.

Το πρώτο από τα δύο που θα κυκλοφορήσουν μαζί έχει τον τίτλο «Stranger Things: World Turned Upside Down: The Official Behind-The-Scenes Companion» και αποτελεί συνοδευτικό στη σειρά, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την παραγωγή της. Το δεύτερο βιβλίο, του οποίου ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, απευθύνεται στους νεότερους θαυμαστές «του Stranger Things» και θα περιλαμβάνει «συμβουλές, σoφία και προειδοποιήσεις» από τον κόσμο της σειράς.

Το τρίτο βιβλίο σειράς που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 ενδεχομένως να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι αποτελεί πρίκουελ στην τηλεοπτική σειρά. Το μυθιστόρημα της Gwenda Bond θα αποκαλύψει σε μεγάλο βάθος την ιστορία της μητέρας της Eleven και το μυστικό πρόγραμμα με τα πειράματα το οποίο παρουσιάστηκε στον δεύτερο κύκλο. Ο εκδοτικός οίκος σκοπεύει να κυκλοφορήσει περισσότερα βιβλία βασισμένα στη σειρά, τα οποία θα αφηγούνται ιστορίες άλλων χαρακτήρων και γεγονότων, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.