Οργή Robert De Niro κατά Donald Trump

robert-de-niro
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Για άλλη μια φορά, ο βετεράνος ηθοποιός δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον Αμερικάνο πρόεδρο στη τελετή απονομής των Tony.

Ο πολυβραβευμένος Robert De Niro δεν έχει κρύψει την απέχθειά του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, και σε πολλές περιπτώσεις έχει εκφραστεί αρνητικά για αυτόν. Την Κυριακή όμως, στο πλαίσιο των βραβείων Tony, ο DeNiro έκανε ίσως την πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση, σε περίπτωση που κάποιος είχε αμφιβολίες.

Καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει μια εισαγωγή στην ερμηνεία του Bruce Springsteen, ο De Niro δήλωσε : «Θα πω ένα πράγμα: να πάει να γαμ**** ο Trump». Το κοινό του Radio City Music Hall απάντησε με ένα ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα και ο De Niro συνεχίσε λέγοντας πως δεν αρκεί πλέον να δηλώνει κανείς την εναντίωσ'η του στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Βεβαίως, ορισμένοι επέκριναν τον βετεράνο ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας πως τέτοιου είδους «εκρήξεις οργής» ουσιαστικά βοηθούν τον Trump, αφού έτσι χτίζει το προφίλ ενός πολιτικού που αντιμάχεται την «ελίτ» του Χόλυγουντ και του Μπρόντγουεϊ.