Συνελήφθη ο Vince Vaughn για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

vince-vaughn Richard Shotwell
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο 48χρονος ηθοποιός πέρασε μια βραδιά στα κρατητήρια του Λος Άντζελες λόγω αντίστασης κατά της αρχής.

Ο Vince Vaughn συνελήφθη το περασμένο σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες, καθώς φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με εκπρόσωπο των τοπικών αστυνομικών αρχών, η σύλληψη του χολιγουντιανού αστέρα έγινε το πρωί της Κυριακής, ανάμεσα στις περιοχές Hermosa Beach και Manhattan Beach.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Manhattan Beach, Tim Zins, δήλωσε πως κατά τη διάρκεια ελέγχου από την τροχαία, o Vaughn και ο συνεπιβάτης του δεν μπόρεσαν να περάσουν το σχετικό τεστ νηφαλιότητας. Ο ηθοποιός φέρεται να καθυστερούσε εσκεμμένα το τεστ και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο Zins σχολίασε πως ο ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ με αναπνοή και επέλεξε να δώσει δείγμα αίματος. Τα αποτελέσματα του σχετικού τεστ δεν έχουν γίνει γνωστά. Μετά το τεστ ο Vaughn οδηγήθηκε στα κρατητήρια του τμήματος στο Manhattan Beach, όπου και πέρασε τη βραδιά. Το πρωί της Δευτέρας αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμφθηκε να παρουσιαστεί στα δικαστήρια. Ο εκπρόσωπος του Vaughn αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 48χρονος ηθοποιός απασχολεί τις αρχές. Το 2001 είχε συλληφθεί για την εμπλοκή του σε καβγά που ξέσπασε σε ένα μπαρ, όπου τραυματίστηκε ο Steve Buscemi.