Demi Moore αντί Sharon Stone στην κωμωδία «Corporate Animals»

demi-moore Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης απομονώνονται σε ένα καταφύγιο και αντιμετωπίζουν σεξουαλική ένταση και κανιβαλισμό.

Το καστ της νέας κωμωδίας, «Corporate Animals», φαίνεται πως έχει κλείσει, με τη Demi Moore, τον Ed Helms και τη Jessica Williams να έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν. Αρχικά, η Sharon Stone είχε αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά τελικά αντικαταστάθηκε από τη Moore καθώς δεν μπορούσε να διαθέσει τον απαραίτητο χρόνο λόγω των υποχρεώσεών της σε άλλες παραγωγές.

Έτσι λοιπόν η Demi Moore θα παίξει τον ρόλο της εγωιστικής Lucy, της διευθύνουσας συμβούλου μιας εταιρείας που παράγει βρώσιμα μαχαιροπίρουνα. Στο πλαίσιο μιας team-building άσκησης, η Lucy δίνει εντολή στο προσωπικό της να πάει σε ένα υπόγειο καταφύγιο στο New Mexico. Μετά από μια καταστροφή, όλοι τους βρίσκονται παγιδευμένοι και πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σεξουαλική ένταση, τις επιχειρηματικές αποκαλύψεις και τον περιστασιακό κανιβαλισμό.

O Ed Helms και η Jessica Williams συμπρωταγωνιστούν στην νέα κωμωδία που σκηνοθετεί ο Patrick Brice.

Στο «Corporate Animals» εμφανίζονται επίσης οι Karan Soni, Isiah Whitlock Jr., Calum Worthy, Dan Bakkedahl, Martha Kelly, Jennifer Kim και Nasim Pedrad. Σκηνοθέτης της κωμωδίας είναι ο Patrick Brice, ο οποίος έχει γυρίσει το «The Overnight» και το «Creep», ενώ το σενάριο υπογράφει ο Sam Bain, γνωστός για τη δουλειά στη βρετανική σειρά «Peep Show» και τη μαύρη κωμωδία «Τέσσερις Λέοντες». Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα.