Επιστροφή του Kevin Spacey στη μεγάλη οθόνη, παρά τις σοβαρές καταγγελίες

kevin-spacey Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Billionaire Boys Club» με τους Ansel Elgort, Taron Egerton και Jeremy Irvine.

Ο Kevin Spacey αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε νέα ταινία μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του και ενώ διεξάγονται επίσημες έρευνες σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην βιογραφική ταινία «Billionaire Boys Club» που κυκλοφορεί τον Αύγουστο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας 

Η ταινία για τη ζωή του πραγματικού εγκληματία Ron Levin και μιας ομάδας ευκατάστατων φοιτητών που στήνουν ένα «σχήμα Πόντσι» γυρίστηκε πριν από δύο περίπου χρόνια. Σκηνοθέτης του «Billionaire Boys Club» είναι ο James Cox, ενώ πλάι στον Spacey εμφανίζονται οι Ansel Elgort, Taron Egerton, Jeremy Irvine, Cary Elwes και Emma Roberts.

O Ansel Elgort πρωταγωνιστεί στο «Billionaire Boys Club».

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά τις αποκαλύψεις για τον Spacey, το Netflix απέλυσε τον ηθοποιό από τη σειρά «House of Cards» και ανακοίνωσε πως θα ολοκληρωθεί μετά τον έκτο κύκλο. Αντίστοιχα και η Sony αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Spacey με τον Christopher Plummer στο «Όλα τα λεφτά του κόσμου» το περασμένο φθινόπωρο, παρά το γεγονός ότι η ταινία ήταν έτοιμη να κάνει την πρεμιέρα της.