Το soundtrack του «Να με φωνάζεις με τ' όνομά σου» θα μυρίζει ροδάκινα

call-me-by-your-name
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η πρωτότυπη έκδοση σε διπλό βινύλιο χρώματος ροδακινί με αρωματικό εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει σε 7.777 αντίτυπα στις 3 Αυγούστου.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Luca Guadagnino «Να με φωνάζεις με τ' όνομά σου» αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μια ιδιαίτερη και καλοκαιρινή έκδοση του soundtrack. Όπως ανακοίνωσε η Music On Vinyl, το sountrack αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι σε διπλό βινύλιο, το οποίο όχι μόνο θα είναι ροδακινί στο χρώμα, αλλά το εξώφυλλο του θα μυρίζει ροδάκινα.

Music on Vinyl

Στην συγκεκριμένη σκηνή ένας από τους δύο πρωταγωνιστές, ο Elio (τον οποίο ενσαρκώνει ο Timothée Chalamet) αυνανίζεται με ένα ροδάκινο και αργότερα ο Oliver (τον οποίο υποδύεται ο Armie Hammer) ανακαλύπτει το φρούτο και επιχειρεί να το φάει. Σύμφωνα με την Music On Vinyl η ειδική «Peach Harvest Season» έκδοση του soundtrack θα κυκλοφορήσει σε 7.777 αριθμημένα αντίτυπα στις 3 Αυγούστου. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και μια πιο «απλή» αλλά περιορισμένη έκδοση του soundtrack σε 1.000 αντίτυπα μπλε βινύλιου και μια αφίσα.

Στο soundtrack συμμετέχουν ο Sufjan Stevens με τρία τραγούδια – τα καινούρια «Visions of Gideon» και «Mystery of Love» και ένα remix του «Futile Devices» – καθώς και οι The Psychedelic Furs, Franco Battiato, Loredana Bertè, Bandolero και Joe Esposito μεταξύ πολλών άλλων. Το «Mystery of Love» είχε βρεθεί μάλιστα υποψήφιο για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπο τραγουδιού, το οποίο τελικά πήγε στους Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez για το «Remember Me» στην animated ταινία «Coco».