Μεγαλώνει το καστ της βιογραφικής ταινίας για τον Rudy Ray Moore

dolemite-poster
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Δίπλα στον Eddie Murphy αναμένονται να εμφανιστούν οι Wesley Snipes, Tituss Burgess, Mike Epps και Craig Robinson.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Eddie Murphy θα πρωταγωνιστήσει στην βιογραφική ταινία για τον θρυλικό κωμικό Rudy Ray Moore, o οποίος άφησε το στίγμα του με τον χαρακτήρα του Dolemite. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έρθει σε συμφωνίες με τους Wesley Snipes, Mike Epps, Craig Robinson, Tituss Burgess και Da’Vine Joy Randolph.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Charles Sykes

Ο Snipes θα παίξει τον ρόλο του D’URville Martin, τον ηθοποιό και μετέπειτα σκηνοθέτη που γύρισε την ταινία «Dolemite» το 1975.

Πιο συγκεκριμένα το άρθρο αποκαλύπτει ότι ο Snipes θα ενσαρκώσει τον D’Urville Martin, έναν «αυθάδη και αλκοολικό» ηθοποιό ο οποίος έπαιξε στο «Μωρό της Ρόζμαρυ» και το «Μάντεψε ποιος θα 'ρθει το βράδυ» και αργότερα σκηνοθέτησε την underground Blaxploitation επιτυχία «Dolemite». Δεν έχει γίνει γνωστό ποιους ρόλους θα αναλάβουν οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

Invision/AP / Andy Kropa

Ο Eddie Murphy θα ενσαρκώσει το Rudy Ray Moore.

Σκηνοθέτης της ταινίας «Dolemite Is My Name» θα είναι ο Craig Brewer (γνωστός για την δουλειά του στο «Hustle & Flow» και την σειρά «Empire»), ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι ειδικοί στις βιογραφικές ταινίες Scott Alexander και Larry Karaszewski με προϋπηρεσία στα «Ed Wood», «Υπόθεση Λάρι Φλιντ» και «Ανθρωπος στο Φεγγάρι». Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix το 2019.