Ο Ταραντίνο θα σκηνοθετήσει τον Τζόνι Ντεπ;

o-tarantino-tha-skinothetisei-ton-tzoni-ntep

Φωτογραφία:ΙΜDb. O Τζόνι Ντεπ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτει τους ηθοποιούς με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί, με πρώτο και καλύτερο τον Τζόνι Ντεπ.

Είναι γνωστό ότι ο Ταραντίνο συνηθίζει να δουλεύει με σταθερό καστ και στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες με τους Ούμα Θέρμαν, Σάμιουελ Τζάκσον και Τιμ Ροθ. Ωστόσο στη νέα του ταινία «Django ο τιμωρός», πρωταγωνιστούν ο Τζέιμι Φοξ και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (στο ρόλο του κακού), με τους οποίους ο σκηνοθέτης συνεργάζεται για πρώτη φορά. Φαίνεται μάλιστα ότι αρχίζει να είναι ανοιχτός και σε νέα πρόσωπα για τις επόμενες ταινίες του. Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο αμερικανικό talk show του Τσάρλι Ρόουζ, αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει αρκετές φορές με τον Τζόνι Ντεπ το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας.

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να συνεργαστούμε, είναι κάτι που συζητάμε χρόνια», δήλωσε. «Θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλον, απλά πρέπει να γράψω ένα ρόλο, έναν χαρακτήρα που θα ταιριάζει στον Τζόνι, κι αν συμφωνήσει, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Δεν έχω ακόμα γράψει τον χαρακτήρα αυτόν. Ίσως το κάνω κάποτε, ίσως όχι. Θα δούμε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όταν ρωτήθηκε ποιοι άλλοι ηθοποιοί βρίσκονται στη «λίστα» του, ο Ταραντίνο ανέφερε τον Μάικλ Κέιν και τη Μέριλ Στριπ. Στην ίδια συνέντευξη, ο σκηνοθέτης μίλησε και για την νέα του ταινία, αποκαλύπτοντας ότι, την περίοδο που έγραφε το σενάριο φανταζόταν το χαρακτήρα του ΝτιΚάπριο μεγαλύτερο σε ηλικία, κι επομένως είχε διαφορετικό ηθοποιό κατά νου. «Ο χαρακτήρας προοριζόταν να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία. Είχα μάλιστα και συγκεκριμένο ηθοποιό υπόψη μου αλλά είχα ξεχάσει ότι η τελευταία φορά που τον είδα σε ταινία ήταν το 1991 κι από τότε έχουν περάσει είκοσι χρόνια. Παραήταν μεγάλος».

Πληροφορίες: το γουέστερν «Django ο τιμωρός» αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου 2013.