Η Oprah Winfrey υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Apple

oprah-winfrey Richard Shotwell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Κίνηση «ματ» από τον τεχνολογικό κολοσσό στην προσπάθειά του να μπει δυναμικά στον χώρο του streaming.

Με τις πλατφόρμες streaming να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της τηλεόρασης, η Apple έχει αποφασίσει να μπει δυναμικά στον χώρο. Για να μπορέσει να ανταγωνιστεί το Netflix και το Amazon, η Apple έχει βαλθεί να κλείσει ορισμένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά αστέρια που επιθυμούν να «μεταπηδήσουν» στο διαδίκτυο. Τελευταία προσθήκη στο «ρόστερ» του τεχνολογικού κολοσσού είναι η Oprah Winfrey.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Winfrey έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Apple. Δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση των εκπομπών της τηλεοπτικής σταρ, αλλά το πιθανότερο είναι να έχει ρόλο πίσω από τις κάμερες. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι, βάσει συμβολαίων που η Winfrey έχει με το τηλεοπτικό δίκτυο OWN, τίθεται περιορισμός στις εμφανίσεις της σε εκπομπές άλλων τηλεοπτικών δικτύων.

Εκτός από την Winfrey, η Apple έχει έρθει σε συμφωνίες με τη Reese Witherspoon, τον Damien Chazelle και την Kristen Wiig, ενώ πρόσφατα συμφώνησε με τους Kumail Nanjiani και Emily V. Gordon για την παραγωγή μιας σειράς για την μετανάστευση. Η Apple έχει σχέδια για ένα reboot της σειράς «Απίθανες Ιστορίες» του Steven Spielberg, μιας σειράς θρίλερ με εκτελεστικό παραγωγό τον M. Night Shyamalan, καθώς και μια δραματική αστυνομική σειρά με την Octavia Spencer και τον Aaron Paul.