Θα επιστρέψει άραγε το «Twin Peaks» για έναν τέταρτο κύκλο;

kyle-maclachlan-twin-peaks
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Kyle MacLachlan, αποκάλυψε τις σκέψεις του για την πιθανότητα μιας νέας συνέχειας.

Το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks» έκλεισε με ένα τεράστιο cliffhanger, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως η σουρεαλιστική σειρά του David Lynch θα επιστρέψει για έναν τέταρτο κύκλο. Το κατά πόσο όμως κάτι τέτοιο είναι εφικτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου κύκλου, ο Kyle MacLachlan – ο οποίος υποδύεται τον πράκτορα Dale Cooper στη σειρά – απάντησε πως «ασφαλώς είναι πιθανό». Μιλώντας στο Deadline, ο ηθοποιός δήλωσε:  «Νομίζω πως όλοι απλά περιμένουμε τον David Lynch να έχει τη σπίθα μιας ιδέας για να πάμε μπροστά.

Μάλιστα, ο MacLachlan εκτίμησε πως ένας τέταρτος κύκλος του «Twin Peaks» θα ήταν ένα «εκπληκτικό ταξίδι» και ότι θα τα παρατούσε όλα για να συμμετάσχει σε αυτό. Άλλωστε, ο Lynch και δημιουργός της σειράς αποκάλυψε πως «είναι τόσο ενθουσιασμένος που κόσμος επέστρεψε σε αυτό με έναν τόσο αγνό τρόπο».

Σχετικά με την προοπτική μιας συνέχειας, ο ίδιος ο David Lynch είχε σχολιάσει πέρσι: «Ποτέ μη λες ποτέ», ενώ το δίκτυο Showtime – από όπου προβλήθηκε η σειρά – τόνισε πως δεν είναι σίγουροι εάν οι δημιουργοί θέλουν να επιστρέψουν για μια τέταρτη φορά στο «Twin Peaks», προσθέτοντας όμως πως η πόρτα τους είναι «πάντα ανοιχτή».