Η Eurovision εμπνέει τον Will Ferrell

will-ferrell Victoria Will
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Θα πρωταγωνιστήσει σε μια κωμωδία του Netflix βασισμένη στον λαμπερό και κιτς κόσμο του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στον χώρο τον streaming, το Netflix έχει ανακοινώσει τα φιλόδοξα σχέδιά του για νέες παραγωγές με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλυγουντ. Η τελευταία προσθήκη στο πλούσιο ρόστερ της διαδικτυακής πλατφόρμας είναι ο Will Ferrell, ο οποίος θα γράψει και θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμωδία με τίτλο «Eurovision».

Λέτε να ξαναγίνει επιτυχία το «S.A.G.A.P.O.» του Μιχάλη Ρακιντζή;

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας, το «Eurovision» λογικά θα είναι βασισμένο στον ομώνυμο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που ιδρύθηκε το 1956. Ο Αμερικάνος κωμικός θα γράψει το σενάριο της ταινίας με τον Andrew Steele, με τον οποίο συνεργάστηκε στο κωμικό γουέστερν «Casa de mi Padre» του Matt Piedmont το 2012.

Ο Ferrell συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον John C. Reilly στην κωμωδία «Holmes and Watson», η οποία κυκλοφορεί τον χειμώνα.

Δεδομένων των ρόλων του Will Ferrell σε ταινίες όπως τα «Ο παρουσιαστής: Ο θρύλος του Ron Burgundy», «Ξεπατινάζ», «Αδέλφια για... κλάματα» και «Ο άσχετ-ball», η νέα κωμωδία  θα περιλαμβάνει κιτς εμφανίσεις και άφθονο χιούμορ. Μέχρι να κυκλοφορήσει το «Eurovision», θα μπορείτε να απολαύσετε τον Ferrell στο «Holmes and Watson» του Etan Cohen με τον John C. Reilly και τον Ralph Fiennes.